Haberler

Pursaklar'da Yüzme Kursuna Büyük İlgi

Pursaklar Belediyesi’nin açmış olduğu yaz okulu yüzme kursunda 7 ila 15 yaş arasındaki çok sayıda çocuğa eğitim veriliyor.

Pursaklar Belediyesi'nin açmış olduğu yaz okulu yüzme kursunda 7 ila 15 yaş arasındaki çok sayıda çocuğa eğitim veriliyor.

Öğrencileri yarı olimpik havuzda eğiten Pursaklar Belediyesi, erkek ve kız çocuklara farklı günlerde özel eğitim veriyor. Haftada iki gün yüzme kursuna katılan 70'in üzerindeki çocuk, yüzmenin keyfini çıkarıyor. Basketbol, voleybol, tekvando ve yüzme olmak üzere toplam 4 branşta faaliyet gösteren yaz okulunda, çocuklar hem spor yapıyor hem de eğleniyor. Denizi olmayan Ankara'da çocukları yüzme zevkinden mahrum bırakmak istemediklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "İki senedir yüzme kursu da açıyoruz. Talepler her geçen yıl artıyor. Çocuklarımızı Keçiören'deki bir yüzme kursuna götürüyoruz. İnşallah ilçemizdeki yarı olimpik yüzme havuzumuzda bu sene tamamlanacak. Bundan sonraki kurslarımızı kendi havuzumuzda gerçekleştireceğiz" dedi.

Her yıl binlerce çocuğu yaz spor okullarında eğittiklerini ifade eden Başkan Çetin yaz okullarını şu şekilde değerlendirdi: "Okullar Hayat Olsun projesini dört yıl önce uygulayan ilk belediye biz olduk. Diğer branşlarımızı okul bahçelerinde yapıyoruz ve istiyoruz ki çocuklarımız okullardan kopmasın. Burada aynı zamanda adab-ı muaşeret eğitimleri de veriyoruz."

Yaz spor okuluna katılan bütün çocuklara her yıl spor malzemelerini hediye eden Pursaklar Belediyesi bu sene de geleneği sürdürerek yaz spor okuluna katılan bütün çocuklara spor malzemesi hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Selçuk Çetin Yerel Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ankara'da yağmur saat kaça kadar sürecek? Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı!
Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title