Haberler

Özel Sanko Okulları'ndan "Öğrenen Organizasyonlar" Sunumu

Özel Sanko Okulları, Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisleri Topluluğu Tarafından İzmir'de Düzenlenen "Öğrenen Organizasyon ve Uygulama Örnekleri" Konulu Konferansa Katıldı.

Özel Sanko Okulları, Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisleri Topluluğu tarafından İzmir'de düzenlenen "Öğrenen Organizasyon ve Uygulama Örnekleri" konulu konferansa katıldı.

Özel Sanko Okulları kuruluşundan bu yana aktif olarak devam ettirdiği "Öğrenen Organizasyonlar"la, öğrenci-öğretmen-veli üçgeninde eğitime katkı sağlamaya devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesinde katıldıkları sunumun ardından Dokuz Eylül Üniversitesi'ne çağrılan Sankolular burada da Öğrenen Organizasyon sunumu yaptı.

Sanko Okulları İlköğretim Müdür Yardımcıları Hülya Bingül, Hatice Adıyaman ve Kimya öğretmeni Ebru Barbas'ın katıldığı konferansta, 5. sınıf öğrencilerinden Birce Tütüncüler ve 6. sınıf öğrencilerinden Elvin Eralp, Özel Sanko Okulları'nda Öğrenen Okul Çalışmalarını anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Öğretmen-veli ve öğrencilerden oluşan takımların yaptığı çalışmalar ile öğrenen okul dersinde yapılan uygulamaların anlatıldığı sunumda; takımların vizyonları ve elde ettikleri sonuçlar paylaşıldı. Öğrenci, veli ve öğretmenlerin takım çalışmalarına ilişkin kazanımlarını anlatan filmler izletilirken, Özel Sanko Okullarının aldığı ödül ve başarılar aktarıldı.

Türkiye'nin farklı bölgelerinden farklı kuruluşların öğrenen organizasyon uygulamalarını paylaştıkları konferansta, öğrenen organizasyonun bir okulda uygulanması ve takım çalışmaları ile önemli başarılar elde edilmesi, katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

(OÇ-OÇ-Y) 20.05.2008 16:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title