Haberler

Öksüz ve Yetim Çocuklar Oyun Alanlarında Eğlendi

Güncelleme:

Sarıçam Belediyesi'nce başlatılan 'Sarıçamlı Sen de Elimi Tut' projesi kapsamında, öksüz ve yetim çocuklar oyun alanlarına götürüldü.

Sarıçam Belediyesi'nce başlatılan 'Sarıçamlı Sen de Elimi Tut' projesi kapsamında, ilçedeki öksüz ve yetim çocuklar oyun alanlarına götürüldü.

Proje kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ile Erdoğan Şahinoğlu İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 25 öksüz ve yetim öğrenci, bir alışveriş merkezinin oyun alanına götürüldü. Miniklerin kaynaşmasının hedeflendiği çalışmada, çocuklar doyasıya eğlendi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, "Yaptığımız işin ehemmiyeti çok büyük. Çünkü yapılan araştırmalar tüm suç örgütleri öksüz ve yetim çocukları kendi kötü emellerine alet etmek için bir dizi tuzaklar hazırlıyorlar. Bu tuzaklara düşürdükleri yavrularımız elimizden kayıyor. Bu nedenle öksüz

ve yetim çocuklarımıza sahip çımanın herhangi bir maddi değeri yok" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Sarıçam Belediyesi Tut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title