Haberler

Kazan'da Öğrenciler Kansere Karşı Yürüdü

Güncelleme:

Kazan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında halkın dikkatini çekmek için yürüyüş düzenledi.

Kazan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi tarafından Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında halkın dikkatini çekmek için yürüyüş düzenlendi.

Ankara Bulvarı Kaymakamlık Konutu yanından başlayan "Kansere elveda hayata merhaba" yürüyüşü belediye önüne kadar devam etti. Ellerinde taşıdıkları dövizlerle "Kanserden korkma geç kalmaktan kork, sevdikleriniz için hayatta kalmayı seçin, hep beraber el ele karşı koyalım kansere" gibi sloganlar atarak yürüyen öğrencilere, vatandaşlar alkışlarla destek verdi. Kaymakam Veysel Beyru da Hükümet Konağına kadar öğrencilere eşlik etti.

Öğrencileri belediyenin önüne gelişlerinde karşılayan Belediye Başkanı Lokman Ertürk de kanser hastalığına karşı halkı bilinçlendirmek için yaptıkları bu anlamlı etkinlikten dolayı kutlayarak öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Öğrenciler daha sonra belediyenin karşısındaki Sancak Caddesi'ne giderek burada basın açıklaması yaptı.

Proje öğretmenlerinden Ebru Sağırkaya da AA muhabirine yaptığı açıklamada halkı bilinçlendirmek Kazan Müftülüğünde Halk Eğitim Merkezinde öğrencilere ve halka seminerler verdiklerini belirterek, "Köyleri kapı kapı dolaşarak ulaşılamayan yerlere ulaşmaya çalıştık. Halkımız bilinçlendi. Vatandaşları taramalara yönlendiriyoruz. İnsanlar Kazan Toplum Sağlığı Merkezinin telefonunu bilmezken şimdi randevu alıp gidiyorlar. Bir kişi bile erken teşhisten bu hastalıktan kurtulsa projemiz amacına ulaşmış olacaktır" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title