Haberler

Niksar Kent Konseyi Başkanını Seçti

Tokat’ın Niksar ilçesinde Niksar Kent Konseyi Genel Kurulu’nda Salih Güler başkan seçildi.

Tokat'ın Niksar ilçesinde Niksar Kent Konseyi Genel Kurulu'nda Salih Güler başkan seçildi.

Niksar Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı. Ayvaz Park Otel'de saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Kent Konseyi Genel Kurulu'nda zaman zaman fikir tartışmaları yaşandı.

Genel kurulda açılış konuşmasını yapan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan tüm adaylara başarılar dileyerek "Biz Niksar'da bir bütünüz. Bizler kent Konseyi'ni bunun için kurmak istedik. 80 tane sivil toplum örgütümüz var. Bu örgütlerimizin sesi olarak Kent Konseyi'ni kurulmasını önemsiyoruz. Toplumun bütün değerlerinin yansıtıldığı, siyasi veya mezhepsel bir ayrımın olmadığı bir Kent Konseyi kurulmasını istiyoruz. Kent Konseyimizin bütün toplumu desteklediği, sivil toplum örgütlerimizi temsil edebilecek ve tüm Niksar'ı kucaklayacak bir yapı olması hepimizi mutlu eder. Bu şehrin büyümesi sadece Niksar Belediye Başkanı'nın sorumluluğu değildir. Bütün sivil toplum örgütleri de elini taşın altına koymalıdır" dedi.

Belediye Başkanı Özdilek Özcan'ın konuşmasının ardından divan başkanı ve heyeti seçimi yapıldı. Genel kurulda Divan Başkanlığına Sebahattin Ersin, divan üyeliklerine ise Adnan Tanrıverdi ve Yalçın Erdemir seçildi.

Divan heyetinin seçilmesinin ardından yönetim kuruluna girmek isteyen 14 kişi; Yalçın Erdemir, İlker Öden, Aydın Güney, Celal Şahin, İsmail Gerdan, Adnan Tanrıverdi, Sebahattin Ersin, Aydın Özden, İlhami Öztürk, Remziye Kepenek, Bekir Özşen, Şevki Şahin, İbrahim İlhami İpekçi ve Murat Yıldırım oy birliği ile seçildi.

Yönetim kurulunun seçiminin ardından başkanlık seçimine geçildi. Başkanlık için Abdullah Lüleci ve Salih Gürel aday olduklarını açıkladılar. Yapılan seçimin sonunda Salih Güler 42 oy alırken, Abdullah Lüleci 32 oyda kaldı, bir oy da geçersiz sayıldı.

Belediye Başkanı Özdilek Özcan seçimi kazanan Salih Güler'i tebrik ederek başarılar diledi.

Düzenlenen programa Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ile çok sayıda sivil toplum örgütü başkanları katıldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özdilek Özcan Niksar Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title