Haberler

Meteorolojiden Kıyı Ege'ye Yağış, Ege Denizi'ne Lodos Uyarısı

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Kıyı Ege'ye sağanak yağış, Ege Denizi'ne ise saatteki hızı 75 kilometreyi bulacak lodos için uyarıda bulundu.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Kıyı Ege'ye sağanak yağış, Ege Denizi'ne ise saatteki hızı 75 kilometreyi bulacak lodos için uyarıda bulundu.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı 2. Bölge Müdürlüğü meteorolojik uyarıda bulundu. Kıyı Ege bölgesinde yağmur ve Ege Denizi'nde lodosa karşı vatandaşlar uyarılırken, İzmir, Aydın, Çanakkale, Manisa, Balıkesir'in yağıştan etkileneceği bildirildi. Yapılan uyarıda, "Bu gece ve Çarşamba günü Aydın, İzmir, Çanakkale, Manisa ve Balıkesir'in batı ilçeleri kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa dönüşeceği ve çarşamba akşam saatlerinde bölgemizi terk edeceği beklenmektedir" denildi.

Ege Denizi için uyarıda bulunan meteoroloji, Orta Ege açıkları ile Güney Ege'de güney yönlerden kuvvetli esmekte olan rüzgarın etkisini arttırarak 50 ile 75 kilometre arasında fırtına şeklinde esmesinin beklendiğini bildirdi. Uyarıda vatandaşların soba zehirlenmesine ve ani su baskınlarına karşı dikkatli olması vurgulandı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Ege Denizi Balıkesir Güney Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title