Haberler

Mersin'de Bayramlaşma

Mersin'de Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Mersin'de Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Valilik tarafından düzenlenen bayramlaşma programı, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda başladı. Burada tören mangasını selamlayan ve askeri erkan ile bayramlaşan Vali Vekili Ayhan Bayhan, daha sonra İl Jandarma Alay Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Program dahilinde Polisevi'nde emniyet mensuplarıyla bir araya gelen Bayhan, emniyet teşkilatının bayramını kutladı. Ardından Kültür Merkezi'nde düzenlenen kokteyle katılan Bayhan, burada farklı inançlara mensup vatandaşlarla bayramlaştı.

Son olarak Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi'ni ziyaret eden Vali Vekili Bayhan, burada yaşlılarla yakından ilgilenerek onların bayramlarını kutladı. Huzurevi ziyaretine, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanvekili Erol Ertan, Sahil Güvenlik Komutanı Albay Fatih Erhan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Uyan, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz de katıldı. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Sahil Güvenlik Komutanlığı Kurban Bayramı Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title