Haberler

Malatya'da Yerel Yönetimler

Malatya Belediyesi ile PTT Arasında, Vatandaşların Su Faturalarını Daha Hızlı ve Rahat Bir Şekilde Ödemelerini Sağlamak Amacıyla, Faturaların PTT Online Şubelerinde de Yatırılmasını Temin Etmek İçin Protokol İmzalandı.

Malatya Belediyesi ile PTT arasında, vatandaşların su faturalarını daha hızlı ve rahat bir şekilde ödemelerini sağlamak amacıyla, faturaların PTT Online şubelerinde de yatırılmasını temin etmek için protokol imzalandı.

Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen protokol imza törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın ve PTT Başmüdürü Hüseyin Zengin ile Malatya Belediyesi Gelir Müdürü İsmail Nacar, Posta ve Telgraf İşletme Müdürü Sadık Mutlu katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın, "Belediye mücavir sahası içerisinde değişik semtlerde 8 adet su tahsilat veznemiz bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın PTT şubelerinden de yararlanarak, daha rahat bir şekilde su faturalarını yatırabilmeleri için PTT Müdürlüğümüz ile bu çalışmayı başlattık ve bugünde imzalayarak sonuçlandırmış olacağız. Bundan sonraki aşamalarda vatandaşlarımız PTT veznelerini su veznesi gibi kullanma imkanına kavuşmuş olacaklar" dedi.

PTT Başmüdürü Hüseyin Zengin ise, 30 Nisan 2007 tarihi itibariyle vatandaşların su faturalarını PTT şubelerine yatırabileceklerini belirterek, "Malatyalılar bugünden itibaren Türkiye'nin her yerinde PTT online şubelerinden faydalanarak Malatya Belediyesi'ne ait su faturalarını yatırabilecekler"şeklinde konuştu.

(NA-ST-ST-Y)

30.04.2007 12:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title