Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

İncesu Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde esnaf ve besicileri sahte para ve dolandırıcılara karşı dikkatli olması konusunda uyardı.

İncesu Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde esnaf ve besicileri sahte para ve dolandırıcılara karşı dikkatli olması konusunda uyardı.

Ekipler, sahte para ve her türlü hayvan hırsızlığının yanında, dolandırıcılık durumlarında yapmaları gerekenler konusunda vatandaşları bilgilendirdi

İncesu Esnaf Odası'nın katkılarıyla yaptırılan ve sahte paraları anlamak için kullanılan kalemleri ve broşürleri dağıtan ekipler, besicilerden alım-satım sırasında herhangi bir problemle karşılaşmaları durumunda "155 Polis İmdat" telefonunu aramalarını istedi.

İncesu Esnaf Odası Başkanı Faruk Ünsal dolandırıcıların bayram öncesi özellikle canlı hayvan pazarlarını hedef seçtiğine dikkat çekti. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı İncesu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title