Haberler

Küçükler, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 30 Ağustos Zaferi'nin gücünü silahından değil, milletinden alan Türk Ordusunun yine milletiyle birlikte yazdığı kahramanlık destanı olduğunu söyledi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 30 Ağustos Zaferi'nin gücünü silahından değil, milletinden alan Türk Ordusunun yine milletiyle birlikte yazdığı kahramanlık destanı olduğunu söyledi.

Başkan Küçükler 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı.

"Bu zafer, hain düşmanın, haksızca ve alçakça işgaline 'dur' diyen ve kanımızın son damlasını akıtmadan yurdumuzu bırakmayacağımızı dünyaya ispatlayan büyük zaferdir" şeklinde konuşan Küçükler, kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi:

"30 Ağustos zaferine giden yol Erzurum'dan geçmiştir. Erzurum kongresi zaferle sonuçlanacak büyük kahramanlık destanının ilk adımıdır. Türk Milleti'nin şanlı ordusu ile birlikte yazdığı bir destandır. Bu sebeple Zafer Bayramı'nı her daim bir iftihar vesilesi olarak kabul ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk Milleti'nin birlik ve beraberliğini simgeleyen en büyük göstergedir. Bundan 91 yıl önce bu büyük millet birlik ve beraberliğini nasıl korumuşsa, bundan böyle de korumaya devam edecektir. Karada, denizde, havada çeşitli kahramanlıklara imza atan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz dün olduğu gibi bugünde büyük bir aşk ve şevkle vatan müdafaasını aksatmadan yürütmektedir. Ordumuzla, milletimizle gurur duyuyoruz. Bugün bize düşen görev ise hiç şüphesiz, şüheda kanlarıyla sulanan bu aziz vatanın her karış toprağını yaşanır hale getirmek, vatandaşlarımıza daha güzel hizmet ve imkanlar sunmaktır. Çabamız da, gayretimiz budur."

GENÇLERE ÇAĞRI

Başkan Küçükler, mesajında gençlere çağrıda bulundu. Küçükler, şöyle devam etti: "Gençlerimize de bir çağrıda bulunmak istiyorum. Güzel vatanımızı dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına sokma gayreti içerisinde olunuz. Kendinizi buna programlayınız. Kendinizi iyi yetiştiriniz. Saygı ve sevgiyi kendinize şiar edininiz. Bilim ve teknoloji çağını zirve noktasında yaşıyorsunuz. Bu çağı çok iyi değerlendiriniz. Türkiye'yi daha çok ileri götürün. Bugünün savaşı hiç şüphesiz bilgiye erken ulaşmak, teknolojiyi çok iyi kullanabilmek ve çağı yakalamak ve hatta yeniçağlar açmaktır. Gönül istiyor ki, işte asrımızın savaşını da dün ecdadımızın kazandığı savaşlar gibi siz gençlerimiz kazansın. Ülkemizin birliğini, beraberliğini bozmak isteyenlere karşı uyanık olmakta her gencimizin görevleri arasında olmalıdır. Bu görüş ve düşüncelerle herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanın bağımsızlığı için savaşıp can veren bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Küçükler Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
title