Haberler

Kocaeli: Sedaş'ın Yeni Genel Müdürü Yunus Bekircan Gebzeli Sanayicilerin Sorunlarını Dinledi

- Sakarya Elektrik Dağıtım A.ş.'nin (Sedaş) Yeni Genel Müdürü Yunus Bekircan, Sanayicilerin Sorunlarını Dinlemek İçin, Kocaeli'nin Gebze İlçesi Ticaret Odası'nda Düzendiği Toplantıda, Sanayicilerin Eleştirileri Karşısında Şaşırdı. Bekircan, Sedaş Gebze İşletme Müdürlüğü'nün Basit Sayılabilecek Çalışmaları Bile Yapmamasına Büyük Tepki Gösterdi.

- Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (SEDAŞ) yeni Genel Müdürü Yunus Bekircan, sanayicilerin sorunlarını dinlemek için, Kocaeli'nin Gebze İlçesi Ticaret Odası'nda düzendiği toplantıda, sanayicilerin eleştirileri karşısında şaşırdı. Bekircan, SEDAŞ Gebze İşletme Müdürlüğü'nün basit sayılabilecek çalışmaları bile yapmamasına büyük tepki gösterdi.

SEDAŞ'ın yeni Genel Müdürü Yunus Bekircan, göreve başlamasının hemen ardından Gebze'ye gelip bir toplantı yaparak, sanayicilerin dertlerini dinledi. Gebze Ticaret Odası (GTO) Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, GTO Başkanı İbrahim Başaran, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Gebze Temsilcisi Hayri Yakasız, Gebze'de bulunan bazı organize sanayi bölgelerinin yöneticileri ile elektrik mühendisleri ve sanayi kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Toplantıda söz alan EMO Gebze Temsilcisi Hayri Yakasız, ilçenin elektrik sorunlarına değindi. Gebze'nin yıllardır geri planda kaldığını, bundan dolayı ilçeye yatırımların yapılmadığını belirten Yakasız, yeni dönemden umutlu olduklarını söyledi. Gebze'deki herhangi bir elektrik işlemleri için bile, İzmit ve Adapazarı arasında yazışmalar geçtiğini söyleyen Yakasız, SEDAŞ Gebze İşletme Müdürlüğü'ne daha çok yetki verilmesini istedi. Gebze'nin büyük bir potansiyele sahip olduğunu da vurgulayan Yakasız, İzmit ve Adapazarı arasında geçen yazışmaların, zaman kaybının yanı sıra para kaybettirdiğini belirtti. Gebze'de suç oranlarının yüksek olduğunu hatırlatan Yakasız, ilçedeki sokak lambalarının bile düzenli yanmadığını ifade etti.

Bu durum karşısında çok şaşıran SEDAŞ Genel Müdürü Yunus Bekircan ise, "Efendim bir yanlışlık olmasın. Artık ampul sıkıntısı yok. O çok eski çağlarda kaldı" dedi. Bu sözler üzerine, SEDAŞ Gebze İşletme Müdürlüğü'nde başmühendis olarak görev yapan Selçuk Fasal da, Yakasız'ın iddiasını doğrulayarak, SEDAŞ Gebze'de ampulün olmadığını söyledi. Bu durum karşısında oldukça sinirlenen Genel Müdür Bekircan, SEDAŞ Gebze'ye, hemen bin tane ampul alarak, sokaklara takılması talimatını verdi. Toplantı, konuşmaların ardından soru cevap faslıyla sona erdi.

(KA-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title