Haberler

Canlı hayvan pazarında sıkı pazarlıklar sürüyor

Güncelleme:

Canlı hayvan pazarında sıkı pazarlıklar sürüyorKIRŞEHİR Kırşehir Canlı Hayvan Pazarında yaklaşan Kurban Bayramı öncesi sıkı pazarlıklar sürüyor.

Canlı hayvan pazarında sıkı pazarlıklar sürüyor

KIRŞEHİR Kırşehir Canlı Hayvan Pazarında yaklaşan Kurban Bayramı öncesi sıkı pazarlıklar sürüyor.

Bayramı öncesi yoğunluk artarken, vatandaşlar, kurbanlık için hayvan satıcıları ile sıkı pazarlık yapıyor. Kurban Bayramı'na iki gün kala canlı hayvan pazarı bölgesinde çalışan polis ekipleri de, vatandaş ve satıcının mağdur olmaması için dolandırıcılık faaliyetlerine karşı uyarılarda bulunuyor. Bayram öncesi canlı hayvan pazarında yoğunluk yaşandığını söyleyen Kırşehir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Battal Çelik, bayramın üçüncü gününe dek yoğunluk olacağını ve arife günü de yoğunluk beklediklerini söyledi. Küçükbaş kurban fiyatının uygun olduğunu söyleyen Murat Aslan, "Allah nasip etti bugün kurbanımızı aldık. Pazar yerinde fiyatlar oldukça uygun geldi. 3 tane küçükbaş aldık ve tanesi 2 bin 650 TL'ye gelmiş oldu. Allah'ım kabul etsin" diye konuştu.

Besici Mehmet Umucu ise "Satışlar biraz durgun ama yarına daha iyi olacak diye umuyoruz. Vatandaşın alım gücü zor. Ama inşallah bayramın son gününe kadar bütün mallarımızı satmış olacağız. Üç kişiden yedi kişiliğe kadar hayvanlarımız var" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title