Haberler

Kilis: Vali Turhan'dan Kurban Bayramı ve Yılbaşı Mesajı

Kilis Valisi Sayın Nevzat Turhan, "2007 Yılını ve Mübarek Kurban Bayramı'nı Milletçe Birlik ve Beraberlik İçinde İdrak Etmenin Gurur ve Mutluluğunu Yaşıyoruz" Dedi.

Kilis Valisi Sayın Nevzat Turhan, "2007 yılını ve Mübarek Kurban Bayramı'nı milletçe birlik ve beraberlik içinde idrak etmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Vali Nevzat Turhan, Kurban Bayramı ve yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında birlik ve beraberlik duygularını işleyen Vali Nevzat Turhan, 2007 yılını ve mübarek Kurban Bayramı'nı milletçe birlik ve beraberlik içinde idrak etmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Geçtiğimiz bir yıllık süre içerisinde, devletimizin ve hükümetimizin desteği ile ilimiz önemli yatırımlara kavuşmuş, başta doğalgaz olmak üzere, KÖYDES projesi kapsamında altyapı hizmetleri karayolları, eğitim, sağlık ve tarım hizmetlerinde yapılan çalışmalarla, sınır ticaret merkezi kurulması ve özellikle Kilis Üniversitesi kurulması konusunda Kilis İstanbul Vakfı'nın desteği ile meydana gelen olumlu gelişmeler hepimizi sevindirmiş, vatandaşın karşılaştığı sorunlara etkili, süratli ve verimli şekilde en uygun çözümün bulunması için değişik projeler üzerinde çalışılmaktadır" ifadelerini kullandı.

Mesajında, "Dini bayramların yardımlaşma ve dayanışma duygusunu pekiştiren, vatandaşlar arasında sevgi, saygı ve barış ortamını arttıran gelenek ve göreneklerimiz ile süslediğimiz neşeli ve güzel günlerdir" diyen Vali Turhan, şöyle devam etti:

"Kurban bayramında, kurban kesme mükellefiyetini yerine getiren varlıklı vatandaşlarımızın, yoksul ve yardıma muhtaç kişilere bayram vesilesiyle her türlü yardım, sevgi ve şefkat ortamına katkıda bulunacaklarını biliyor ve bekliyoruz. Milletçe, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek suretiyle, insanlar arasında sevgi ve hoşgörünün egemen kılınması ile karşılaşacağımız bütün sorunları aşabileceğimize yürekten inanıyorum. Devlet yönetiminde üstlendiği misyon ve mensuplarının bağlılığı ile köklü bir yönetim geleneğine sahip mülki idare amirlerimiz, her zaman olduğu gibi vatandaşlarının yanında onların huzur ve güvenliği için her türlü çaba ve gayreti gösteriyorlar. Vatandaşlarımızın bayramlarını huzur ve güven içinde geçirmeleri konusunda valiliğimizce gerekli tedbirler alınmış, güvenlik güçlerimizin, belediyelerimizin ve kamu kurumlarının işbirliği içerisinde çalışmaları konusunda talimatlar verilmiştir. Sağlık ve esenlik dileklerimle, saygıdeğer Kilisli vatandaşlarımın, kamu kurumları ile yerel yönetimlerde görevli personelin, silahlı kuvvetlerimizin güzide mensupları ile jandarma ve polis teşkilatının, şehit aileleri ve gazilerimizin mübarek Kurban Bayramı'nı ve yeni yıllarını en iyi dileklerimle kutlar, ülkemize, Kilis'imize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, sevgiler saygılar sunuyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title