Haberler

Kazım Karabekir Belediyesi Birim Müdürlerinden Futbol Takımına Moral Ziyareti

Kazım Karabekir Belediyesi'ndeki Birim Müdürleri , Bu Hafta Sonu Zorlu Bir Maça Çıkacak Olan Kazım Karabekir Belediyesporlu Futbol Culara Moral Ziyaretinde Bulundular.

Kazım Karabekir Belediyesi’ndeki birim müdürleri , bu hafta sonu zorlu bir maça çıkacak olan Kazım Karabekir Belediyesporlu futbol culara moral ziyaretinde bulundular.

Birim müdürleri Hamdi Aydın, Cahit Aras, Kadir Tuğcu, Hilmi Acar ve Orhan Kılıç hafta sonu oynayacakları zorlu Sağlıkspor maçının hazırlıklarını sürdüren Kazım Karabekir Belediyespor futbol takımını ziyaret ederek başarı dilediler.

Çalışmalarını ara vermeden sürdüren Kazım Karabekir Belediyesporlu futbolcuların 11 Şubat Pazar günü Ilıca Orhan Tavlaş Stadı’nda oynanacak olan zorlu maç öncesi kendilerine verilen destekten dolayı memnun oldular.

Kazım Karabekir Belediyesi Personel Müdürü Hamdi Aydın, ziyaret sırasında şunları söyledi: “Sizleri bu uzun maratonda yalnız bırakmayacağımızı bilmenizi istedik Başta Başkan Dursun Şahin olmak üzere tüm personelimiz ve bölge halkımız sizlerin yanınızdayız dedi”

Kazım Karabekir Belediyespor kaptanı Ersin Dizlek ise son haftalara yaklaştıkça omuzlarımızdaki yükün ağırlığını hissediyor ve bu sorumlulukla işi sıkı tutmaya çalıştıklarını belirterek , yöneticilere teşekkür ettiklerini söyledi.

Öte yandan takım Antrenörü Cem Vuraler ise şuanda liderlik koltuğunda bulunmalarında özellikle kulübün onursal başkanı olan Dursun Şahin’in büyük rolünün olduğunu ifade etti.

İdman sonrası Kazım Karabekir Belediyesi birim müdürleri futbolculara meyve ikram etti.

(İRT-İRT-Y)

06.02.2007 18:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title