Haberler

Kayserili fırıncı 'yas' nedeniyle ekmeği 5 TL'ye düşürdü

Güncelleme:

Kayserili fırıncı 'yas' nedeniyle ekmeği 5 TL'ye düşürdü Fırıncı Benal Akyel: "Farkındalık olması için fiyatı 5 TL'ye düşürdük" İsrail'in Filistin'e saldırıları sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ülkede 3 günlük 'Ulusal Yas' ilan edilmişti.

Kayserili fırıncı 'yas' nedeniyle ekmeği 5 TL'ye düşürdü

Fırıncı Benal Akyel:

"Farkındalık olması için fiyatı 5 TL'ye düşürdük"

KAYSERİ - İsrail'in Filistin'e saldırıları sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ülkede 3 günlük 'Ulusal Yas' ilan edilmişti. Kayserili bir fırıncı da farkındalık oluşması için 6,5 TL'ye satılan 200 gram ekmeği 5 TL'ye satacaklarını ifade ederek; "İnşallah bu savaşın sonlanmasını ve oradaki halkın güzel günlere erişmesini diliyorum" dedi.

İsrail'in geçtiğimiz gün Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'nde yüzlerce kişinin ölümüne neden olan saldırısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ülkede 3 günlük 'Ulusal Yas' ilan etmişti. Kayserili bir fırıncı da farkındalık oluşması için 6,5 TL'ye satılan 200 gram ekmeği 5 TL'ye satmaya başladı. Bölgedeki savaşın biran önce durmasını isteyen Fırıncı Benal Akyel; "İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırılar nedeniyle cumhurbaşkanımız 3 günlük yas ilan etti. Biz de 6,5 TL olan 200 gram ekmeği farkındalık olması amacıyla 5 TL'ye satmaya karar verdik. İnşallah bu savaş da sonlanmasını ve oradaki halkın güzel günlere erişmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Akyel, bir buçuk hafta boyunca ekmeği 5 TL'den satacaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Filistin Fırıncı İsrail Genel Yerel Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title