Haberler

İzmit'teki Hayvan Satış Yeri Türkiye'ye Örnek Olacak

İzmit Belediyesi, Kurban Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediği hayvan kesim ve satış yeri için hazırlıklarını hızlandırdı.

İzmit Belediyesi, Kurban Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediği hayvan kesim ve satış yeri için hazırlıklarını hızlandırdı. Belediye projenin tasarım çalışmalarına başladı.

Projeyi yakından takip eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,çalışmalar hakkındaki son durumu Kocaeli İl Tarım Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Abdullah Öztürk, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Asuman Yılmaz Semerci ve Veteriner Hekim Ceyhun Arabacı ile değerlendirdi.

Kandıra Yolu üzerinde yaklaşık 30 dönüm alana yapılması planlanan projeye Kocaeli Valiliği'nin de destek verdiğini söyleyen Doğan, " En modern en kapsamlı hayvan pazarı kesim merkezi sosyal alanlarıyla Türkiye'ye örnek bir proje olacak.

Şu an Türkiye'deki ve Avrupa'daki örneklerini inceliyoruz. Burada yaşam alanları da olacak. Halkımız buraya gelip yaşam alanlarında küçük hayvanlarla iç içe olabilecekler" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

izmit belediyesi türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title