Haberler

İmecikliler Şenliğe Hazır

Antalya’nın Korkuteli ilçesine bağlı İmecik Köyü’nde her yıl temmuz ayında geleneksel olarak gerçekleştirilen "12. Beydağları İmecik Yayla Şenliği", 17-19 Temmuz tarihinde yapılacak.

Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı İmecik Köyü'nde her yıl temmuz ayında geleneksel olarak gerçekleştirilen "12. Beydağları İmecik Yayla Şenliği", 17-19 Temmuz tarihinde yapılacak. Şenlik için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Ülkenin değişik illerinden binlerce İmecikliyi bir araya getiren "12. Beydağları İmecik Yayla Şenliği" hazırlıkları tamamlandı.17-19 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan şenliğin sponsorluğunu Yayla Şenlik Ağası ve Baturalp Turizm'in sahibi Hamdi Sarıca üstlendi. Hazırlıkların tamamlandığını belirten Sarıca, konukları kıl çadırlarda ağırlayacaklarını ve şenlik kapsamında İsmail YK, Fatih Burdurlu, Nurcan Altınok, Öznur Özaslan, Erdal Kara ve Korkuteli Istanaz Müzik Grubu'nun vatandaşlarla buluşacağını söyledi.

Etkinliklerle unutulmaya yüz tutmuş gelenek ve görenekleri gençlere aktarmaya çalıştıklarını belirten Hamdi Sarıca, "Bizlere en büyük desteği, çevre il ve ilçelerden gelen konuklarımızın vereceğini düşünüyoruz. Bu nedenle yayla şenliğimize herkesi bekliyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title