Haberler

İhh'dan Halk İftarı

İHH İnsanı Yardım Vakfı’nın, ’Ramazanın her bir günü farklı bir ilde iftar’ sloganı ile başlattığı organizasyon kapsamında illeri dolaşan iftar TIR’ı, Kütahya’da da iftar programı düzenlendi.

İHH İnsanı Yardım Vakfı'nın, 'Ramazanın her bir günü farklı bir ilde iftar' sloganı ile başlattığı organizasyon kapsamında illeri dolaşan iftar TIR'ı, Kütahya'da da iftar programı düzenlendi.

Eski otogar alanında düzenlenen ve belediyenin de destek verdiği iftar programında, kentteki mülteciler ile vatandaşlar bir araya geldi.

İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Yenipazar, geleneksel hale gelen halk iftarını bir kez daha gerçekleştirdiklerini ifade etti.

İftar programıyla 2 bin kişiyi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yenipazar, "İftarımıza Kütahya'da her kesimden kardeşimiz katılıyor. Ramazan bu anlamda hakikaten güzel bir mevsim olarak geliyor ve çok büyük fırsatları içerisinde barındırıyor. Biz de bu anlamda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Yetim, halk ve ümmet iftarlarımızla kardeşlerimizi, milletimizi bir araya getirmek ve birlikteliği güçlendirmek istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız. Adalet, barış ve huzurun hakim olduğu bir dünyayı inşallah ramazandaki bu gayretlerle kurulacak" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title