Haberler

Hürsiad, Kış 2008 Dergisi Çıkardı

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (Hürsiad) Yayın Organı Olan, Üç Ayda Bir Çıkan ve Editörlüğünü Hürsiad Genel Sekreteri Orhan Özdülkar'ın Üstlendiği Kış 2008 Dergisi Çıktı.

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (HÜRSİAD) yayın organı olan, üç ayda bir çıkan ve editörlüğünü HÜRSİAD Genel Sekreteri Orhan Özdülkar'ın üstlendiği Kış 2008 Dergisi çıktı.

HÜRSİAD Genel Sekreteri Orhan Özdülkar, yaptığı açıklamada, derginin ikinci saysını çıkardıklarını belirtti. Özdülkar, "Yayın kurulumuzun katkıları, heyecanı ikinci sayımızda da devam ediyor. İlk sayımızda okuyucularımızdan, üyelerimizden çok olumlu tepkiler aldık. Amacımız tabiki dergimizin baskısıyla olsun içeriğiyle olsun daha kaliteli daha iyi dergi olması yönünde. Bu sayımızda da sizlere dolu dolu dergi hazırladık. Kapak konumuz, dosyalarımız, ülke tanıtımımız özenle seçildi, özenle işlendi" dedi.

Özdülkar, şöyle devam etti:

"Bize üye olmayı tercih eden bu seçkin insanları çok önemseyen derneğimiz, üyelerimizin bundan sonraki iş hayatlarındaki mesafeleri birlikte daha kolay alma, onlara yeni ufuklara açılabilme adına en az onlar kadar dikkatli, titiz ve hassas bir şekilde çalışmalarına devam edecektir. Dernek faliyetlerimizi, üyelerimizi yakından ilgilendiren konuları, ülke tanıtımı, röportaj ve bunun gibi birbirinden önemli haberlerin ve bilgilerin olduğu aynı zamanda üyelerimizinde tanıtıldığı dergimiz, her 3 ayda bir olmak üzere 2 bin adet basılmakta. İlimizdeki tüm kamu kuruluşlarına, tüm STK'lara, özel sektör temsilcilerine, üyelerimize, TUSKON'a bağlı yaklaşık 160 derneğe ve yurtdışındaki temsilciliklerimize gönderilmekte, derneğimiz ve üyelerimiz tanıtılmaktadır” diye konuştu.

(OÇ-OÇ-Y)

06.02.2008 19:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title