Haberler

Herkese Yetecek Kadar Ankarakart Var"

EGO Genel Müdürü Tahiroğlu: "Yaşlılarımız yeni kartları almak konusunda 'belki biter' düşüncesiyle yoğunluk oluşturuyor.

EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu, "Yaşlılarımız yeni kartları almak konusunda 'belki biter' düşüncesiyle yoğunluk oluşturuyor. Buna hiç gerek yok. Herkese yetecek kadar AnkaraKart var" dedi.

Tahiroğlu, yaptığı açıklamada, 1 Ocak itibariyle bütün EGO otobüsleri ile Metro ve Ankaray'da AnkaraKart'ın kullanımına başlandığını belirtti.

AnkaraKart ile 65 yaş üstü vatandaşların otobüsün yanı sıra metro ve Ankaray'a da istedikleri saatte ücretsiz binebildiğini vurgulayan Tahiroğlu, şöyle konuştu:

"Yaşlılarımız yeni kartları almak konusunda 'belki biter' düşüncesiyle yoğunluk oluşturuyor. Buna hiç gerek yok. Herkese yetecek kadar AnkaraKart var. Aceleci davranmasınlar. Eski kartların süresi 30 Mart'a kadar geçerli. Sadece Kızılay Metro İstasyonunda değil farklı semtlerdeki 11 noktada daha yeni kartları veriyoruz. Kart temin merkezlerini yaşlılarımızın rahat edebileceği bir ortama dönüştürdük ama yine de yoğunluk oluşturup beklemelerine gönlümüz razı olmuyor."

Tahiroğlu, Kızılay Metro İstasyonundaki iki merkez ile Büyükşehir Belediye Binası Halkla İlişkiler Birimi, Akköprü, Dikimevi ve Beşevler metro istasyonlarının yanında Sincan, Mamak ve Keçiören belediyeleri, Eryaman ve Pursaklar aile yaşam merkezleri ile Bardacık Sokak Yaşlı Hizmet Merkezinde de yeni kartların verildiğini bildirerek, yeni kartların Kızılay Metro İstasyonunda belirlenen noktada randevu sistemiyle de temin edileceğini kaydetti. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title