Haberler

Gevaş'ta Satranç Turnuvası Yapıldı

Van'ın Gevaş ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği satranç turnuvası yapıldı.

Van'ın Gevaş ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği satranç turnuvası yapıldı.

Van Valiliği Gençlik Kampı'nda düzenlenen turnuvaya ilçe merkezi ve köylerden toplam 140 öğrenci katıldı. Yıldızlar ve gençler olmak üzere 2 ayrı kategoride yapılan turnuvanın final maçlarını İlçe Kaymakamı Nedim Akmeşe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Bulduk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehdi Tekce ve bazı okul müdürü izledi. İlçe Kaymakamlığı tarafından sporculara verilen yemeğe katılan İlçe Kaymakamı Akmeşe ve beraberindekiler öğrencilerle birlikte yemek yedi. Turnuvanın sonunda yıldızlar kategorisinde Güzelkonak YİBO'dan Faruk Bayezit birinci, aynı okuldan Tuba Bayezit ikinci ve Yahya Kemal Orta Okulu'ndan Can İnan ise üçüncü oldu.

Gençler kategorisinde ise Çok Programlı Lisesi'nden Cihat Ergenç birinci, aynı okuldan Mehmet Can Çelik ikinci ve Deniz Bayram da üçüncü oldular. Dereceye girenlere madalya verildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Van Valiliği Gevaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title