Haberler

Gediz Emniyet Personelinden Başkan Saraoğlu'na Kutlama

Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni görevini kutladı.

Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'nu makamında ziyaret ederek yeni görevini kutladı.

Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, Komiser Yardımcısı Hasan Hüseyin Kaya ve bir grup polisin yaptığı belediye ziyareti, Emniyet Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirildi.

Karşılıklı kutlama ve sohbet havası içerisinde gerçekleştirilen ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar tarafından Belediye Başkanı Saraoğlu'na çiçek ve plaket takdim edildi.

Emniyet Müdürü Haci Çağlar, "Belediye Başkanımız Mehmed Ali Saraoğlu'nu hem tebrik ederek kutladık, hem de Emniyet Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıl dönümü etkinliklerine davet ettik" dedi.

Başkan Saraoğlu da, açıklamasında, "Emniyet Teşkilatımızın 169. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bu yıl ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Emniyet Müdürümüz bu etkinliklerde bizleri görmekten menün olacağını belirterek bizleri davet etmiştir. Kendilerine ve şahsında tüm emniyet personeline kuruluş yıldönümlerinin kutlu olmasını ve başarı dileklerimizi ilettik. Her yıl 10 Nisan tarihinde kutlanan Emniyet Teşkilatımızın Kuruluş yıldönümlerinde Gediz Emniyet Teşkilatımızın tamamına kutlama kartlarımızı gönderiyoruz. Bu yılda aynı uygulamayı gerçekleştirdik" dedi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmed Ali Saraoğlu Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title