Haberler

Eskişehir Ülkü Ocakları'ndan Vali Çelik'e Ziyaret

Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Yumrukaya ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Eskişehir Valisi Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.

Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Yumrukaya ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Eskişehir Valisi Azmi Çelik'i makamında ziyaret etti.

Nazik ziyaretin kendisini memnun ettiğini söyleyen Vali Çelik, kabul esnasında yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğine vurgu yaptı. Gelecek için genç fikirlere ihtiyaç olduğunu dile getiren Vali Çelik, Türkiye'yi daha ileriye götürmek adına teminat olan gençlerin iyi yetiştirilmesinin gerektiğini savundu. Başkan Yumrukaya'ya iyi niyet dilekleri için teşekkür eden Vali Çelik, Eskişehir Ülkü Ocakları yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Sohbet havasında geçen ziyarette ocak üyelerini Vali Çelik'e tek tek tanıtan Başkan Yumrukaya da, 15 Temmuz akşamı kalkışılmaya çalışılan darbe girişiminin Türk Milleti tarafından önlendiğini hatırlattı. Eskişehir Ülkü Ocakları'nın yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Yumrukaya, söz konusu vatan olduğunda, gönül birliği yapan Türk Milletinin birliğini kimsenin bozamayacağını söyledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title