Haberler

Engelli Kızın Akülü Araba Sevinci

Sivas'ın Suşehri İlçesine Bağlı Çakırlı Köyünde Yaşayan 20 Yaşındaki Engelli Sadiye Ar, Hayali Olan Akülü Arabaya Kavuştu.

Sivas'ın Suşehri ilçesine Bağlı Çakırlı köyünde yaşayan 20 yaşındaki engelli Sadiye Ar, hayali olan akülü arabaya kavuştu.

Suşehri Kaymakamlığı bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından alınan tam otomatik akülü araba, Suşehri Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle engelli Sadiye Ar'a teslim edildi. Törene katılan Kaymakam Abdullah Demir'ın akülü arabayı Sadiye Ar'a teslim etmesinden sonra duygularını dile getiren genç kızın babası Nurettin Ar, "Kızım doğuştan belden aşağısı sakat olarak dünyaya geldi. Birçok hastaneye gittik. 3 kez ameliyat edilmesine rağmen bir netice alamadım. Çocuğum

yürüyemediği için evde canı çok sıkılıyordu. Suşehri SYDV'ye müracaat ettik ve kızımın hayali olan akülü arabasını teslim aldık, çok mutluyuz" dedi.

Akülü arabanın tesliminde Suşehri SYDV Müdürü Tevfik Coşkun ve daire müdürleri de hazır bulundu.

(SY-İG-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title