Haberler

Doğu Karadeniz'in Yeni Sezondaki Kurvaziyer Turizmi Başladı

Doğu Karadeniz'e gelen ve bu yılın ilk kurvaziyer gemisi olan, 271 Alman turist taşıyan Bahama bayraklı "Hamburg" isimli gemi, Trabzon'a geldi.

Doğu Karadeniz'e gelen ve yılın ilk kurvaziyer gemisi olan Bahama bayraklı "Hamburg" isimli gemi, Trabzon Limanı'na demirledi.

Bahama bayraklı 150 metre uzunluğundaki kruvaziyer, sabah saatlerinde Trabzon Limanı'na demirledi. Gemide Alman uyruklu 271 yolcu ile 165 personel bulunduğu öğrenildi.

Doğu Karadeniz'e gelen yılın ilk kurvaziyer gemisinden inen yolcular, Trabzon'da Alport Liman Genel Müdürü Muzaffer Ermiş, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şefi Hasan Hacıahmetoğlu ve beraberindeki heyet tarafından törenle karşılandı.

Törende Alman turistler, ayak bastıkları Trabzon limanında kemençe eşliğinde horan oynadı ve hamsi maskotu ile fotoğraf çektirdi.

Ermiş ve beraberindeki heyet tarafından yolculara çiçek, Trabzonspor kaşkolu, Trabzon'un tanıtım katoloğu ile fındık takdim edildi.

Trabzon'a bu yıl 40'a yakın kurvaziyer gemi geleceği de belirtildi. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Doğu Karadeniz Bahama Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title