Haberler

Darıca'da Vezneler Hafta Sonu da Hizmet Verecek

Darıca Belediyesi emlak ve çevre temizlik borçları bulunan mükellefler için hafta sonu veznelerin açık tutulacağı bildirildi.

Darıca Belediyesi emlak ve çevre temizlik borçları bulunan mükellefler için hafta sonu veznelerin açık tutulacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, af kapsamında 30 Nisan 2014 ve öncesinde emlak ve çevre temizlik borçları bulunan mükelleflerin Darıca Belediyesi Tahakkuk ve Tahsilat Şefliği'ne 31 Aralık tarihine kadar müracaat etmesi gerektiği belirtilerek, mükelleflerin ilgili borçlarını yapılandırabilmeleri ve ödemelerini yapabilmeleri için 27 Aralık Cumartesi ve 28 Aralık Pazar günü saat 08.00–17.00 arasında veznelerin hizmet vereceği kaydedildi.

Vatandaşların günün her saatinde www.darica.bel.tr adresinden de online olarak borç ödeme işlemlerini gerçekleştirebilecekleri ifade edilen açıklamada, vatandaşların sorun yaşamaması için ödemelerini hafta sonu da yapabileceği bildirildi. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Darıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title