Haberler

Darıca'da Açılışlar Sürüyor

Darıca Fevzi Çakmak mahallesi Merve Kuran Kursu düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Merve Kuran Kursununaçılışına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İl Müftü Yardımcısı Bayram Şahin, İlçe Müftüsü Remzi Pehlivan, AK Parti İlçe Başkanı...

Darıca Fevzi Çakmak mahallesi Merve Kuran Kursu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Merve Kuran Kursununaçılışına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İl Müftü Yardımcısı Bayram Şahin, İlçe Müftüsü Remzi Pehlivan, AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Şükrü Karabacak eğitimde Darıca Belediyesi olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Karabacak daha sonra Gebze'de açılan Kahve Diyarının açılış törenine katıldı. Törene katılan Kocaeli milletvekilleri İlyas Şeker, Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ve Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ile birlikte açılış kurdelesini kesen Başkan Karabacak son olarak Darıca'da çiğ köfteci açılışını gerçekleştirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Karabacak Darıca Müftü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title