Haberler

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Arslantaş: "Cumhurbaşkanı seçimi ustaya veda değil, vefa seçimidir”

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, "Cumhurbaşkanı seçimi, ustaya veda seçimi değil, vefa seçimidir" dedi.

Arslantaş, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimi çalışmalarını değerlendirdi.

Herkesin sandığa giderek oyunu kullanmasını arzuladığını ifade eden Arslantaş, şunları kaydetti:

"Halkımız, ilk kez üç adayın yarıştığı cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanacak. İlk turda yüzde 51 oy alan aday cumhurbaşkanı olacak. Aksi durumda ise ikinci tur seçime gidilecek. Bizim temennimiz ilk turda Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda cumhurbaşkanı seçilmesidir. Bu kapsamda çalışmalarımız devam etmektedir. Halkımızın ülke genelinde olduğu gibi kentimizde de sandığa giderek demokratik haklarını kullanmaları ve Recep Tayip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçmelerini arzuluyoruz."

Arslantaş, AK Parti iktidarının 12 yılda ülkeye büyük hizmetler yaptığını belirtti.

İstikrarın devam etmesi için cumhurbaşkanı seçiminin önemli olduğunu aktaran Arslantaş, "İktidarda olduğumuz sürede ülkeye sayısız hizmetler kazandırdık. Başbakanımız Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçildiği takdirde halktan kopmayacağını ve bu hizmetlerine devam edeceğini biliyoruz. Bu sebeple cumhurbaşkanı seçimi ustaya veda değil, vefa seçimidir. Halkımızın büyük teveccühü ile genel başkanımızın bu seçimden de başarıyla çıkacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Arslantaş, Osmaniye'ye 12 yılda, 3.2 milyar lira yatırım ve destek sağlandığını sözlerine ekledi.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ali Binboğa da cumhurbaşkanı seçimi çalışmaları hakkında bilgi verdi. - Osmaniye

Kaynak: AA / Yerel

EMİR HASAN ARSLANTAŞ Recep Tayyip Erdoğan Osmaniye Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title