Haberler

Canik, Kentsel Dönüşümün Öncüsü

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik'in Karadeniz'de kentsel dönüşümün öncüsü olduğunu söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik'in Karadeniz'de kentsel dönüşümün öncüsü olduğunu söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 2. etabı devam eden süren Canik Kuzey Yıldızı'nı ziyaret ederek çalışmaları inceledi. Başkan Yardımcısı Seit İleri ile birlikte Gazi ve Yeşilova mahallelerinde yapımı süren Kuzey Yıldızı'nı gezen Başkan Genç, TOKİ yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alırken örnek daireleri de gezdi. Başkan Genç, Mavi Yeşil ve Kuzey Yıldızı projeleriyle bölgede kentsel dönüşümün öncüsü olduklarını kaydetti.

Toplam üç etaptan oluşan Kuzey Yıldızı'nın 1. etabının tamamlandığını, 2. etabının ise devam ettiğini belirten Başkan Osman Genç, "Burada modern bir kent yükseliyor. Toplam 2 bin 688 konut yapılıyor. Bu konutlar tamamlandığında yaklaşık 14 bin kişinin yaşayacağı adeta bir kent ortaya çıkacak. Çağdaş, yaşanabilir ve estetik bir Canik için çalışıyoruz. Bu hedefimizde Kuzey Yıldızı önemli bir yer tutuyor. İlçe belediyesi olarak büyük projelere imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kuzey Yıldızı 2. etap sosyal konut projesi kapsamında satışa çıkarılan 675 konutun satışının çok iyi olduğunu ifade eden Başkan Genç, "İçerisinde anaokulu, ilköğretim okulu, lisesi, alışveriş merkezleri, sosyal donatıları, spor alanları, özel hastanesi, karakolu, camisi ile eksiksiz bir yaşam alanı olan Kuzey Yıldızı bölgenin ilgisini çekiyor. 8 Şubat'ta satışlar sona eriyor. Kuzey Yıldızı'nda yeni konut edinen ve ilçemize gelen vatandaşlarımıza ilçemize hoş geldiniz diyorum. Konutlarımızın büyük bölümü satıldı. Canik'in nüfusu her geçen gün artmaktadır" diye konuştu.

Konutlar hakkında da bilgi veren Başkan Genç, "Satışa çıkarılan konutların 174'ü, 96 ve 113 metrekare 2+1, 502'si de 118, 140 ve 142 metrekare 3+1'dir. Toplam 750 milyon lira bütçeyle 383 dönüm alan üzerine kurulan Kuzey Yıldızı, bol yeşil alanları, depreme dayanıklı binaları ile insanlarımıza çağdaş yaşam imkanları sunmaktadır. Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşümü olan Kuzey Yıldızı'na gösterilen ilgi bizleri memnun etmektedir. Bu doğru işler yaptığımızı göstermektedir" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Karadeniz Yeşilova Canik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title