Haberler

Çaldıkları tütünleri kolilerle götürdü... Hırsızlık anı kamerada

Güncelleme:

Çaldıkları tütünleri kolilerle götürdü.

Çaldıkları tütünleri kolilerle götürdü... Hırsızlık anı kamerada

İşyeri ve oto hırsızları yakalandı

KAYSERİ - Kayseri'de farklı tarihlerde işyeri ve otolardan hırsızlık yaptığı belirlenen 4 kişi, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Güvenlik kameralarına yakalanan şüphelilerin, işyerinden çaldıkları sigara ve tütünleri kolilerle taşıması şaşkınlık oluşturdu.

Edinilen bilgiye göre Cumhuriyet Mahallesi Selçuk ve Gürcü Sokak'ta işyerinden hırsızlık, Osmanlı Mahallesi Ersan Sokak'ta ise otodan hırsızlık olayları ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'nce çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda olayların şüphelilerinin A.T. ve G.E. olduğu belirlendi. Kimlikleri tespit edilen şahıslar, ekipler tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan şahısların hırsızlık yaptığı anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde bir şüphelinin, işyerinden çaldığı sigara ve tütünleri kolilerle taşıdığı şaşkınlık oluşturdu. Gözaltına alınan 4 kişi, işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilenlerden A.T. (22), F.D. (34), ve G.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hırsızlık Büro Amirliği Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title