Haberler

Büyükşehir'e Fransız Heyetinden Ziyaret

Fransa'nın en büyük İşverenler Birliği (MEDEF) üyesi genel müdür ve bölge müdürlerinden oluşan heyet, Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Fransa'nın en büyük İşverenler Birliği (MEDEF) üyesi genel müdür ve bölge müdürlerinden oluşan heyet, Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Genel Sekreter Kamil Kılıç, konuklarına, "Siz değerli işveren temsilcilerini Ankaramızda görmekten dolayı memnun olduk" dedi.

Enerji, Uzay, İnşaat, Atık ve Ulaşım alanlarında faaliyet gösteren uluslararası Fransız firmaların yetkililerini Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek adında ağırlayan Kılıç, konuklarına Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyet alanları başta olmak üzere, yatırımları ve projeleri hakkında kısaca bilgi verdi.

Ankara'nın, 1994 yılından bu yana 4 dönemdir üst üste Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Melih Gökçek tarafından yönetildiğini ifade eden Kılıç, Başkent'in son 19 yıl içinde hızlı bir değişim süreci yaşayarak, dünyada 4 milyonluk nüfusa sahip şehirler arasında en yaşanabilir kentlerden biri olduğunu söyledi.

Ankara'da yatırım yapmayı düşünen yatırımcılara kapılarının her zaman açık olduğunu dile getiren Kılıç, Fransız işadamlarına da her konuda destek vermeye hazır olduklarını kaydetti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melih Gökçek Fransa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title