Haberler

Büyük Zafer'in 91. Yıl Dönümü

"30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü" dolayısıyla CHP İl Başkanlığı Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu

"30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü" dolayısıyla CHP İl Başkanlığı Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı'nda toplanan partililer, kent merkezinden yürüyerek Cumhuriyet Meydanı'na gelerek, Atatürk Anıtı'na  "30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü" dolayısıyla çelenk bıraktı. Çelenk sunmanın ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet, yaptığı konuşmada, "Zafer Bayramı, verilen Kurtuluş mücadelesinin zaferle sonuçlandırıldığı, Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı ve önümüzdeki devrimlerle beraber taçlandırıldığı, Atatürk ve silah arkadaşlarıyla verdiği mücadelenin adıdır. Türk ordusu dünyada eşi benzeri olmayan kutsal bir ordudur. Ordu bu vatanın bağrından çıkmıştır. Dünyada tek olan bir kurtuluş mücadelesini sadece Türk ordusu vermiştir" dedi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Bilecik Merkez Tsk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title