Haberler

Bünyan'da El Değmedik Yer Kalmayacak

Bünyan Belediyesi 2013 yaz dönemi çalışmaları dahilinde devam eden Sümer mahallesi yol çalışmaları hafta başından beri devam ediyor.

Bünyan Belediyesi 2013 yaz dönemi çalışmaları dahilinde devam eden Sümer mahallesi yol çalışmaları hafta başından beri devam ediyor.

Su ve kanalizasyon şebekesinin tamamen yenilenerek sürdürülen alt yapı çalışmalarından sonra üst yapı çalışmalarının hızla devam ettiği Sümer Mahallesi 42 Evler sokakta yol çalışmalarından sonra parke ve çevre düzenlemesi yapılacak.

Çalışmalar konusunda bir değerlendirme yapan Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen

"Bünyan'da

her

cadde ve sokağa hizmet gidecektir. Şuan tüm birimlerimiz yaz dönemi çalışmalarına hızla devam ediyor. En kısa zamanda parke çalışmaları da başlayacak. Bünyan'da elimizin değdiği her yer güzelleşecek, kimsenin şüphesi olmasın. Biz şahıslara özel değil memlekete hizmet ediyoruz. Yalnızca sabır ve zamana ihtiyacımız var. Bu çalışmalarda tüm emeği geçen çalışma arkadaşlarıma, daire müdürlerime ve birim amirlerine gece gündüz gösterdikleri gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyan Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title