Haberler

Bolu: Yüzlerce Kişinin Gözü Önünde Yaşanan Ölüm Kalım Savaşı

Bolu'da bir kişi tarafından bıçaklanan baba ile oğlu, kan gölü içinde dakikalarca ambulansın gelmesini bekledi.

Bolu'da bir kişi tarafından bıçaklanan baba ile oğlu, kan gölü içinde dakikalarca ambulansın gelmesini bekledi.

Bolu'nun Oğuldoruk köyünde oturan İhsan Güneş ile Abdullah Köroğlu arasında tarla nedeniyle İzzet Baysal Caddesi Parti Sokak'ta tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine İhsan Güneş yanında bulunan bıçakla Abdullah Köroğlu'nu bıçakladı. Babasının bıçaklandığını gören İsmail Köroğlu da İhsan Güneş'i engellemeye çalıştı. Elinde bıçak bulunan İhsan Güneş İsmail Köroğlu'nu da bıçaklayarak yaraladı.

Abdullah ve İsmail Köroğlu'nu bıçakla yaralayan İhsan Güneş olay yerinden 14 T 0111 plakalı otomobille kaçtı. Güneş, Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından D-100 Karayolu Filiz Makarna mevkiinde yakaladı.

Olayı gören vatandaşlar bıçaklanarak yaralanan Abdullah ve İsmail Köroğlu'na yardım etmeye çalıştılar. Kan kaybeden yaralılar için çağrılan ambulans dakikalar sonra geldi. Bu sırada baba oğlunun feryatları yürekleri parçaladı. Bıçaklama olayını duyarak olay yerine gelen bir polis memuru, yaralıları görünce yardım etmeye çalıştı. İsmail Köroğlu'nun kan kaybettiğini gören polis memuru üniformasını çıkartarak yanındaki aletle yaralılara tampon yaptı. Daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bolu Köroğlu Hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, Abdullah Köroğlu'nun sol tarafından bıçaklandığı sağlık durumunun iyi olduğu, İsmail Köroğlu'nun ise göğsünden bıçaklandığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title