Haberler

Bingöl Valisi Usta, göreve başladı

Güncelleme:

Valiler kararnamesi ile Balçova Kaymakamıyken Bingöl'e vali olarak atanan Ahmet Hamdi Usta, kente gelerek görevine başladı.

Valiler kararnamesi ile Balçova Kaymakamıyken Bingöl'e vali olarak atanan Ahmet Hamdi Usta, kente gelerek görevine başladı. Usta, "Bingöl için benim de bir sözüm var, bir fikrim var diyen herkese ulaşacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayınlanan kararnameyle Balçova Kaymakamıyken Bingöl'e vali olarak atanan Ahmet Hamdi Usta, kente gelerek göreve başladı. Havalimanında Vali Usta'yı Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin karşıladı. Havalimanın ardından valiliğe gelerek şeref defterini imzalayan Vali Usta, göreve başladı.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Vali Usta, "Bingöl Valiliği görevimize Bismillah diyerek başladık ve ilk imzamızı attık. Bingöl için benim de bir sözüm var, bir fikrim var diyen herkese ulaşacağız. Şehrin tüm dinamikleriyle Bingöl'ümüzü daha ileriye taşıyacağız. Hazır mıyız Bingöl? Bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Vali Ahmet Hamdi Usta'nın yarın basın açıklaması ve kurum müdürleriyle tanışma toplantısı yapacağı öğrenildi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Hamdi Usta Hamdi Usta Bingöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title