Haberler

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal Yeni Yıl Mesajı Yayınladı

Güncelleme:

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yeni yıl dolayısıyla birlik, beraberlik, barış, mutluluk, sağlık ve huzur diledi. Başkan Sandal, Bayraklı için çalıştıklarını ve verilen sözlerin yerine geleceğini belirtti.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında birlik, beraberlik, barış, mutluluk, sağlık ve huzur diledi. Bayraklı için çalıştıklarını belirten Başkan Sandal, "2024 yılında da hizmetlerimiz sürecek, verdiğimiz sözler bir bir yerine gelecek. Biz Bayraklı'da büyük bir aileyiz! Yeni yıl hepimize umut olsun. 2024, Bayraklı'nın yılı olsun" dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yeni yıla saatler kala bir mesaj yayınladı. Mesajında önemli açıklamalara yer veren Başkan Sandal, Bayraklı'da hizmetle geçen yaklaşık 5 yılda 7'den 70'e toplumun her kesimine eşit ve adil sosyal belediyecilik yaptıklarını belirterek, "Yolları, kaldırımları, kavşakları, parkları, sosyal alanlarıyla Bayraklı'yı örnek bir ilçe haline getirdik. Deprem sonrası dirençli bir kent oluşturmak adına Bayraklı'nın yüzde 70'ini yeniden planladık. Kentsel dönüşümün önünü açtık. Kreşlerimizle, eğitim modelimiz ve liyakat esasıyla sınavla belirlediğimiz öğretmenlerimizle Türkiye'ye örnek olduk. Anaokulundan üniversiteye kadar çocuklarımızı geleceğe ücretsiz hazırlarken onların başarılarıyla gurur duyduk. Başarılı sporcularımızın turnuvalardan elde ettikleri dereceler göğsümüzü kabarttı. Eğitimde, sağlıkta, sporda kültür ve sanatta marka kent Bayraklı'ya kent kimliği kazandırdık" dedi.

"Verdiğimiz sözleri tuttuk"

Uluslararası Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali ile yerli ve yabancı ünlü şair-yazar ve sanatçıları Bayraklı'da ağırladıklarını ve ilçenin adını dünyaya duyurduklarını ifade eden Başkan Sandal, sözlerini şöyle noktaladı: "Avrupa'nın en büyük İzmir'in ilk Matematik ve Zeka Oyunları Parkı'nı Bayraklı'ya kazandırdık. Hastalıkta, sağlıkta hayatın her alanında ilçe sakinlerimizin yanında olduk. Son yerel seçimlerden bu yana Bayraklı'yı sokaktan yöneterek hangi mahallemizde hangi vatandaşımızın derdi, sıkıntısı varsa yanında olmaya çalıştık. Pandemi, deprem sel gibi felaketleri atlattık ama tüm zorluklara rağmen hiçbir projemizi yarıda bırakmadık. Verdiğimiz sözleri tek tek tuttuk ve geldiğimiz noktada vaatlerimizin yüzde 80'ini tamamladık. Bundan sonra daha büyük işler yapma zamanı. Yeni yıl hepimize umut olsun. 2024, Bayraklı'nın yılı olsun." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Sandal Bayraklı Deprem Yerel Politika Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title