Haberler

Batman'da TOKİ Kuraları Çekildi

Batman'da Yaşanan Sel Felaketinde Evleri Ağır Hasar Gören Vatandaşlar İçin TOKİ Tarafından Yaptırılan Bin 202 Konuttan Biten 848 Konutun Kura Çekimi Törenle Yapıldı.

Batman'da yaşanan sel felaketinde evleri ağır hasar gören vatandaşlar için TOKİ tarafından yaptırılan bin 202 konuttan biten 848 konutun kura çekimi törenle yapıldı.

Batman Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan törene Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık, Bayındırlık İl Müdürü Ali Tunç İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Vali yardımcıları Sedat Sırrı Arısoy, Erol Karaömeroğlu ile çok sayıda selzede katıldı. Yaşanan sel felaketinde evleri hasar gören selzedeler, yeni evlerine kavuşmanın heyecanı ile kapalı spor salonunu hınca hınç doldurdu. Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Vali Dr. Recep Kızılcık, "Bugün sizler için yaptırılan 848 adet konutun kura çekimini gerçekleştireceğiz ve hayırlısıyla burada yaşamanız için de anahtarları 21 Haziran da Başbakan'ın elinden alacaksınız" dedi.

Öte yandan, kura çekimine gelen selzedeler iki yıldır bu anı beklediklerini belirterek, "Bu gün yeni evlerimize kavuşuyoruz. Çok mutluyuz" şeklinde duygularını ifade ettiler.

(MŞY-RB-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title