Haberler

Başsoy'dan Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm vatandaşların yeni yılını kutladı.

AK Parti Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm vatandaşların yeni yılını kutladı. Başsoy, 2012 yılının, 2002'den bu yana her yıl olduğu gibi daha modern ve gelişmiş bir Türkiye'nin inşasında, ilklerin yaşandığı bir yıl olduğunun altını çizdi.

AK Parti Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy; "AK Parti olarak yeni yılda da Erzincan'a hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah bu hizmetlerle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yıl yaşarız. Yeni yılımız herkese hayırlı olsun. Savaşların olmadığı; dostluğun, kardeşliğin, aile bağlarının sağlam olduğu bir yıl için Allah'a dua ediyoruz Yeni yılımız herkese hayırlı olsun"dedi

AK

Parti iktidarındaki Türkiye'nin 2012 yılında birçok hedefi ve hayalini gerçekleştirdiğini hatırlatan AK Parti Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy, yapılan yeniliklerin bir çoğunun ilkler olarak tarihe geçtiğini kaydetti.

AK Parti Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy, mesajına şöyle devam etti: " Eğitim, sağlık, ulaşım başta olmak üzere birçok alanda reform niteliğindeki yenilikleri ortaya koyan hükümetimiz bugün olduğu gibi gelecekte de ekonomik büyüme hızını devam ettirebilmenin çalışmaları içerisindedir. Lider ülke Türkiye imajı ve rakamsal gerçekliği ile ne kadar övünsek azdır.

Örneğin kamuoyunda 4+4+4 olarak bilinen yasayla, 28 Şubat döneminden kalma, vesayet sisteminin antidemokratik bir uygulamasına daha son verilerek, eğitimde özgürleşmenin önü açıldı. Milyonlarca emekli vatandaşımızın uzun süredir beklediği intibak talebi karşılandı. 2011 yılında yaşanan Van depreminin ardından bir yıl gibi kısa bir sürede bölge adeta yeniden inşa edilerek, Van ve Erciş'te yapımı tamamlanan toplam 15 bin 341 kalıcı konut sahiplerine teslim edildi. Savunma sanayinde bir zamanlar dışa bağımlı olan Türkiye, 2012 yılında Altay Projesi kapsamında üretilen ilk prototip tank ile ülkemizin yüzünü ağartırken, savunma sanayimizin geleceği açısından da son derece mühim olan tarihi bir adımı attı. Türkiye, Altay Projesi ile ana muharebe tanklarını kendisi tasarlayıp, kendisi üretebilen sınırlı sayıdaki ülkeler arasına girdi.

2012 yılında Türkiye'miz bir iftihar anına da şahitlik etti. Göktürk 2 adını verdiğimiz yerli uydumuz, Çin'den başarıyla uzaya fırlatıldı. Türkiye artık kendi uydusunu üreten ve uzayda dünyanın sayılı ülkeleri arasına girmeyi başarmış bir ülke konumuna geldi. Kısacası 2012 yılı, 2002'den bu yana her yıl olduğu gibi daha modern ve gelişmiş bir Türkiye'nin inşasında ilklerin yaşandığı bir yıl oldu.

Daha 2012 yılının son haftasında Erzincan'a neler yapıldığını gördük. Hemşehrimiz gururumuz Bakanımız Sayın Binali Yıldırım Erzincan'da Türkiye'nin ilk uçak yangın simülasyon tesisi'ni açtı. 25 yıl önce hayal edilen 'Ergan Dağı Tesisleri"nde incelemelerde bulundu.

Bu olumlu havanın verdiği enerji ve çalışma azmi ile daha iyi günler hepimizi bekliyor.

Ülkemizin iç ve dış politikada ve dengeleri sağlamadaki konumu değerlendirildiğinde geldiğimiz nokta, bölgesinde süper güç haline gelmiş, barışın, istikrarın güvencesi lider ülke olarak kendisini kabul ettirmiştir. Türkiye'mizi yarınlara daha iyi şartlarda taşımak için gecesini gündüzüne katan Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin üst düzey yönetimi, ürettiği olumlu politikaları ve uygulamaları ile milletimizden büyük destek almakta, söz konusu destek her geçen gün daha da artmaktadır. Her yeni yıl, umut ve iyimserlik ortamlarını yenilenme ile beraberinde getirir. Biz de Erzincanımızın ve insanımızın daha güzel günleri görmesi adına yenilenerek ve güçlenerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2013 yılının tüm hemşerilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, ailenizle, sevdiklerinizle birlikte nice yıllara sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde ulaşmanız temennisiyle, şahsım ve teşkilatım adına saygı ve sevgilerimi sunuyorum."dedi - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemalettin Başsoy Ak Parti Erzincan Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title