Haberler

Basketbol: Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Karakafa: "Yapabildiğimiz kadar hazırlık maçı yapmak istiyoruz"

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Kamil Ocak Spor Salonu'nda çalışmalarını sürdüren Gaziantep ekibi, 15 Kasım'da başlayacak lig öncesi eksiklerini gidermeye çalışıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen antrenör Muharrem Karakafa, yeni sezonda Gaziantep'i en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

Eksikleri gidererek, lige hazır hale gelmek istediklerini ifade eden Karakafa, şunları kaydetti:

"Çalışmalarımız Kamil Ocak Spor Salonu'nda devam ediyor. Bu süreçte yapabildiğimiz kadar hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız hazırlık maçlarında alınan skorların hiç önemi yok. Önemli olan oyuncularımızın performansını görüp, ligde mücadele edeceğimiz kadroyu oturtmak."

Onursal Başkan Fatma Şahin ve Kulüp Başkanı Abdulkadir Gözegir'e desteklerinden dolayı teşekkür eden Karakafa, verilen desteğe layık olmaya çalışacaklarını belirtti. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Garanti Bankası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title