Haberler

Başkan Usta: "Güçlü Ekonomi İçin Bilim ve Teknolojiye Yatırım Yapılmalı"

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Günümüzün küreselleşen dünyasında ülkeler güçlü ekonomilere sahip olmak istiyorsa bilim ve teknolojiye yatırım yapmalıdır” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Günümüzün küreselleşen dünyasında ülkeler güçlü ekonomilere sahip olmak istiyorsa bilim ve teknolojiye yatırım yapmalıdır" dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İstanbul Üniversitesi Genetik Kulübünce gerçekleştirilen XII. İÜGEN Uluslararası Katılımlı Moleküler Biyoloji ve Genetik Kış Okulu Sempozyumu'nun açılışına katıldı. 6-7-8 Mart 2015 tarihinde İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Cemil Bilsel Oditoryumu'nda gerçekleşecek olan sempozyumun açılışında konuşan Başkan Usta, "Günümüzün küreselleşen dünyasında ülkeler güçlü ekonomilere sahip olmak istiyorsa bilim ve teknolojiye yatırım yapmalıdır. Türkiye de son yıllarda bilime ve teknolojiye, AR-GE'ye yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. Kavganın yerini hoşgörü, silahın yerini kalemin aldığı bir dönemde yaşıyoruz. Bilimin ve eğitimin ulaştığı bu seviyede, biz de bu çalışmalara destek olmanın heyecanını yaşıyoruz" dedi.

Sempozyumda, çeşitli üniversitelerden katılım sağlayacak olan lisans ve yüksek lisans öğrencileri, biyoloji ve medikal bilimlerin çok çeşitli alanlarından farklı konulara, moleküler biyoloji perspektifiyle yaklaşıp araştırmalarını sürdüren bilim insanlarıyla, 3 gün boyunca bir arada olma fırsatı yakalayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Üniversitesi Hasan Tahsin Usta Gaziosmanpaşa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title