Haberler

Başkan Destebaş, Hamamözü İçin Anakara'da Görüşmelerde Bulundu

Hamamözü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş, AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek'i ziyaret ederek ilçenin sorunları, projeleri ve kalkınması hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Hamamözü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş, AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek'i ziyaret ederek ilçenin sorunları, projeleri ve kalkınması hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ankara'da gerçekleştirilen ziyareti değerlendiren Destebaş, "Zaman zaman yaptığımız Ankara ziyaretleri, Hamamözü ilçemizin daha iyi noktalara gelmesi açısından önem taşıyor. İlçemizin daha iyi noktalara gelmesine katkı sağlamak bizleri de mutlu ediyor. Bu bağlamda görüşmelerimizin son derece faydalı oldu" dedi.

İlçedeki projeleri arasında bulunan "Halk Tipi Kaplıca" yapımı ve İlçe Devlet Hastanesinin Entegre Devlet Hastanesine dönüştürülmesi ile ilgili çalışmalar yaptıklarını, görüşmeler neticesinde bu çalışmanın tamamlandığını anlatan Destebaş, "İlçemizin en iyi yerlere taşınması noktasında el birliği ile canla başla çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Destebaş, AK Parti Amasya Milletvekili Naci Bostancı, ve İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu'nu da ziyaret ettiğini bildirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Haluk İpek AK Parti Hamamözü Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title