Haberler

Başar Tekstil'den Sincik İlçesine Anlamlı Yardım

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde faaliyet gösteren Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesi Başkanı Hüseyin Meriç, Başar Kardeşler Tekstil tarafından yardıma muhtaç ailelere ve öğrencilere kıyafet yardımı yapıldığını söyledi.

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde faaliyet gösteren Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesi Başkanı Hüseyin Meriç, Başar Kardeşler Tekstil tarafından yardıma muhtaç ailelere ve öğrencilere kıyafet yardımı yapıldığını söyledi.

Başar Kardeşler Tekstil tarafından gönderilen bin 400 parçadan oluşan 2- 12 yaş grubu çocuk kıyafetleri Sincik'te Gönüller Derneği Sincik Şubesi aracılığı ile yardıma muhtaç ailelere ve öğrencilere dağıtıldı. İstanbul'da yaklaşık 20 yıldır faaliyet gösteren tekstil firması; sosyal sorumluluk kapsamında göstermiş olduğu kıyafet yardımı ile tüm Sinciklilere ahde vefanın güzel bir örneğini sergiledi.

Tekstil Sahibi Mehmet Başar, "Sincik ilçesinin kalkınması birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi açısından bir Sincikli olarak üzerimize düşenleri yerine getirmek vazifemizdir. Her ne kadar uzak bir yerde ikamet etsek bile doğduğumuz yerleri, insanlarımızı asla unutmadık. Kardeşlerim ile birlikte kurmuş olduğum bu şirketin hatırı sayılır bir noktaya gelmesinden dolayı çok mutluyum. Sincik' ten erken yaştan ayrılıp iş için geldiğimiz İstanbul' da çok çalışmamız sonucunda iyi bir noktaya ulaşmış olduk. Bu zaman zarfında hayatta olmazsa olmazın okumaktan geçtiğini yaşadığımız tecrübeler ile anladık. Teknolojik gelişmeler ile birlikte sürekli bir değişim içinde olduğumuz bu zamanda kumaş üretimimiz, kaliteli kumaşlar ve potansiyel müşteri grubuna pazarlamalar konusunda kendimiz de sürekli bir eğitim içinde olup durmadan çalışmaktayız. Zor görünen her şeyin çok çalışarak aşıldığı zorlu bir dünyada yaşıyoruz. Kardeşlerimle birlikte inanarak ve güvenerek Gönüller Derneği aracılığı ile dağıtımı yapılan kıyafetlerin ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşmasının mutluluğu içinde olup, yardımlarımızı her yıl arttırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Gönüller Derneği Sincik Şubesi Başkanı Hüseyin Meriç, "Derneğimiz aracılığı ile dağıtımı yapılan yardımların ilçemizin ekonomik durumu yetersiz bütün ailelerine ve öğrencilerine ulaştırmanın arzusundayız" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Adıyaman Sincik Meriç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title