Haberler

Aysal'dan Bursaspor Yöneticilerine Taziye Ziyareti

Güncelleme:

Başkan Yazıcı'nın cenaze törenine, katılamayan Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal, Bursa'da kulüp yöneticilerine taziye ziyaretinde bulundu.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın 9 Mayıs'taki cenaze törenine, helikopterinin arızalanması nedeniyle katılamayan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Bursa'da kulüp yöneticilerine taziye ziyaretinde bulundu.

Bir grup arkadaşıyla yeşil-beyazlı kulübün Özlüce Tesisleri'ne gelen Aysal, Bursaspor yöneticileri tarafından karşılandı.

Aysal, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Yazıcı için düzenlenen cenaze törenine katılmak istediğini ancak helikopteri arızalanınca bunun gerçekleşmediğini hatırlattı.

Gecikmeli de olsa Bursaspor camiasına taziyelerini iletmek üzere tesislere geldiklerini belirten Aysal, şöyle konuştu:

"Rahmetliyi burada saygıyla anıyoruz. Hep beraber dostlukla anıyoruz. Allah, Bursaspor'a zeval vermesin. Bundan sonrası için Bursaspor'un başarılarını ve merhum başkanın vizyonu doğrultusunda gelişmesini hep beraber izleyeceğiz. Bu bir dostluk ziyareti, taziye ziyareti. İnşallah bu tür ziyaretler olmaz. Daha başka konularda birbirimizi sık görürüz, beraber oluruz. Bütün dileğimiz bu."

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı ise Aysal ile arkadaşlarına teşekkür etti.

Kulüp yöneticileri arasında ziyaret ve bilgi alışverişlerinin sürekli olması gerektiğini dile getiren Bölükbaşı, "Daha önce olduğu gibi Sayın Başkan, yönetimi ve Galatasaray camiasıyla ilişkilerimizin artarak gelişmesini diliyoruz" ifadesini kullandı.

Yöneticilerle tesislerde bir süre görüşen Aysal ve beraberindekiler, Yazıcı'nın ailesinin Göynüklü köyündeki evini ve Galatasaray Kulübünün eski başkanlarından merhum Özhan Canaydın'ın oğlu Ahmet Murat Özaydın'ın, Nilüfer Organize Sanayi Sitesi'ndeki fabrikasını da ziyaret etti. - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Yazıcı Galatasaray Ünal Aysal Bursaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title