Haberler

Aydınspor 1923 Basketçilerin Kupalarıyla Avunacak

Geçmiş yönetim döneminde kupalarının hacizlenmesi nedeniyle kupasız kalan Aydınspor 1923’ün tesisleri basketbol takımının kazandığı kupalara ev sahipliği yapacak.

Geçmiş yönetim döneminde kupalarının hacizlenmesi nedeniyle kupasız kalan Aydınspor 1923'ün tesisleri basketbol takımının kazandığı kupalara ev sahipliği yapacak.

Siyah-beyazlı ekibin Basketbol takımının antrenörü Serkan Akşit'te bulunan dört adet kupa Çarşamba günü Akşit tarafından tesislere getirilecek.

Çarşamba günü yönetim ile görüşecek olan Serkan Akşit, kendisinde bulunan iki adet genç erkekler il birinciliği ve iki adet özel turnuva kupasını tesislere getireceğini söyledi. Futbol takımının dışında basketbola da gerekli desteğin verilmesini istediklerini belirten Akşit, "Bu sezon Bölgesel Basketbol Ligi'nde şampiyon olmak istiyoruz. Son iki sezondur oturmuş bir yapımız var. Bu yapıyı sürdürmek istiyoruz. Bu sezon önemli hedeflerle lige girmeyi planlıyoruz. Bir çok oyuncu ile görüştük, söz aldık. Aydın'a çok iyi bir salon takımı hediye etmek istiyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title