Haberler

Antalya Erzurumlular Derneği'nden Bayrak Çağrısı

Antalya Erzurumlular Derneği'nce Yapılan Açıklamada, Terörü Protesto Etmek Amacıyla Tüm Antalyalıların Ev ve İşyerlerini Bayraklarla Süslemeleri İstendi.

Antalya Erzurumlular Derneği’nce yapılan açıklamada, terörü protesto etmek amacıyla tüm Antalyalıların ev ve işyerlerini bayraklarla süslemeleri istendi.

Antalya Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, hem terörü protesto etmek, hem yaklaşan Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, “Tüm Antalyalıları ev ve işyerlerine, mahalle ve sokaklarına bayrak asmaya çağırıyoruz” denildi.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi; “Bu vatan bizim. Bu vatanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz bize armağan etmiştir. Bu vatanı korumak ve kollamak hepimizin görevidir. Bu millet var oldukça Türk Bayrağı Vatanımızın her köşesinde dalgalanacaktır. Bir grup hain PKK terör örgütünün bu vatanı hiç bir zaman bölmeye gücü yetmeyecektir. Bize emanet edilen bu cennet vatanın bölünmesine asla müsaade etmeyiz, Türk ordusu hiçbir zaman bu çapulculara meydanı bırakmayacaktır. Kahraman Türk ordusu en kısa sürede bu hainlere gereken dersi verecek ve şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır.”

Erzurum’da bir şehit annesinin, “Benim bu vatana bir değil, bin oğlum feda olsun” sözlerine yer verilen açıklamada, “Vatanını, oğlunun canından daha çok seven anaların yürekleri oldukça, bu vatanı bölmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir” denildi.

(AT-Y)

25.10.2007 17:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

title