Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.AKDENİZ Üniversitesi, yaşlı bakımındaki yetkinliğini geliştiriyor.

Foto: Seminerden foto

===

Yaşlı bakımında uluslararası işbirliği

AKDENİZ Üniversitesi, yaşlı bakımındaki yetkinliğini geliştiriyor. Bu kapsamda global ölçekte işbirliklerine girişen Akdeniz Üniversitesi, Almanya Bochum Evangelische Fachhochschule ile temaslarına devam ediyor. Söz konusu üniversiteden öğretim elemanları ve öğrencilerinden oluşan bir ekip, ikili işbirliği kapsamında Akdeniz Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yaşlı bakım programı öğrencileri konuklarına sürpriz yaparak, evlerinde hazırladıkları yiyecekleri ikram etti. Bochum Evangelische Fachhochshule gelen heyet, öğrencilerin kendi evlerinde yaptıkları yiyeceklerin, dünyanın en lezzetli restoranından daha güzel olduğunuö belirtti.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Konuk öğrencilerin fotosu

===

Hyundai'nin yıldızları

DÜNYA otomotiv devi Hyundai'nin Antalya yetkili satıcısı Cangarlar Otomotiv, Migros Alışveriş Merkezi'ndeki iki noktada, İX35 ve İ30 model araçları tanıttı. Migros AVM'ye gelen Antalyalıları, AVM ana girişindeki stantta yer alan İX35 ve İ30 model araçları karşıladı. Alışverişe gelenler, iki modele büyük ilgi gösterdi.

Stanttaki araçları yakından tanıma fırsatı bulan AVM ziyaretçileri, Cangarlar Otomotiv yetkililerinden de ayrıntılı bilgi edinme imkanı buldu. Alışveriş merkezinin giriş katında yer alan ikinci Hyundai standındaki İX35 de alışveriş tutkunlarının büyük ilgisini gördü. Yoğun ilgiyle karşılaşan modeller, ziyaretçilerden tam not aldı.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Araç tanıtımından foto

===

DTO, Demre ve Kaş'ta denizciliği tartıştı

DENİZ Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı Ahmet Erol, kruvaziyer turizmin gelişmesinin öncelikle o bölgenin yönetici ve belediye başkanlarının istemesi gerektiğini söyledi. DTO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu ve Yıl Sonu Sektör Değerlendirme Toplantıları Demre ve Kaş ilçelerinde gerçekleştirildi. Toplantılara DTO Şube Başkanı Ahmet Erol, Yönetim Kurulu üyesi Berna Küner ve Serdar Eyiler ile Şube Müdürü Cüneyt Koşu, Demre Deniz Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Ahmet Çetin, Kaş Denizciler Derneği Başkanı Yaşar Sarıca, Kaş Sualtı Sporları Derneği Başkanı Yusuf Sülekoğlu, Kaş Liman Başkanı Galip Avcı ve denizciler ile kooperatif üyeleri katıldı.

SORUNLAR TARTIŞILDI

Toplantılarda, Yeni Liman Yönetmeliği, Sahil Güvenlik Komutanlığı denetimleri, su altı sporları, günü birlik ve charter teknelerin sorunları, dalış turizmi ve portör muayeneleri, Kaş'ta Kıyı Koruma Bandı parası alınması, yolcu listeleri ve sörvey sorunları ile çözüm önerileri ele alındı. DTO Şube Başkanı Erol, her yıl sezon sonu değerlendirme toplantılarını ilçelerde gerçekleştirdiklerini, sektör sorunlarını belirleyip yeni sezon için çözüm yolları aradıklarını söyledi. Demreli denizcilerin sorunların çözümünde birlik içinde hareket etmelerinin denizcilik sektöründe Türkiye'de örnek gösterildiğini belirten Erol, bu birlikteliğin sürmesini istedi.

KRUVAZİYER TURİZMİ

Türkiye'de en fazla ticari dalış merkezinin Kaş'ta bulunduğuna değinen Erol, dalış turizminin sorunlarının çözümü halinde sektörün önünün açılacağını kaydetti. Erol, Demreli turizmcilerin bölgede kruvaziyer turizmin gelişmesini istediklerine işaret ederek, "DTO olarak kruvaziyer turizmin gelişmesi için çok uğraşıyoruz. Ancak bu sadece denizcilerin istemesiyle olmaz. Kruvaziyer turizmin gelişmesini öncelikle o yerin yönetici ve belediye başkanları istemeli. Kruvaziyer turizmi için bölgenin altyapı sorunları giderilmeli. Demre'ye rıhtım kazandırılmalı. Çünkü kruvaziyer turizmde iki-üç yıl sonrasının satışları şimdiden yapılıyor" diye konuştu.

Demreli denizciler de, bölgeye kruvaziyer gemilerinin yanaşmasının ilçe turizmine, önemli katkılar yapacağını belirtti. Kaşlı denizciler ise dalış turizminin önündeki engellerin kaldırılmasını istedi. Kaş Su Altı Sporları Derneği Başkanı Yusuf Sülekoğlu da, "Ticari dalış merkezi olarak örgütlenmek istiyoruz. Sezon 7 ay. Kendi olanaklarımızla sezonu uzatabiliriz. Dalış turizmi sektörünün önündeki sorunlar yeter ki çözümlensin" dedi. Toplantılarda DTO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Berna Küner ve Cüneyt Koşu kruvaziyer turizmi, Serdar Eyiler de su altı sporları konularında denizcilere detaylı bilgi verdi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Toplantılardan

===

MUHARREM ayı dolayısıyla AK Parti Kaş Gençlik Kolları tarafından aşure günü düzenlendi. Kaş Emin Erdem Meydanı'nda düzenlene aşure gününde yaklaşık bin kişiye aşure dağıtıldı. Aşure dağıtımına Kaş'ın CHP'li Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, Yeşilköy Belediye Başkanı Ahmet Akdeniz, Kınık Belediye Başkanı Ali Beki, Gömbe Belediye Başkanı Hasan Toker, İl Genel Meclisi Üyeleri Tevfik Demirci ve Durmuş Albezirgan katıldı. Aşure dağıtımı, Kaş eski Belediye Başkanı Halil Kocaer'in yaptığı dua ile başladı.

AKP Antalya İl Başkanı Mustafa Köse aşure dağıtımından önce yaptığı konuşmada, aşure, paylaşmanın, dayanışmanın ve birlikteliğin simgesi olduğunu vurgulayarak, "Aşure, bir araya gelen farklı yiyeceklerin, aynı ortak tadı sağladıkları gibi, ulusumuzda birlikte yaşamanın gereği olarak sevinç ve tasayı, muhabbet ve sıkıntıları paylaşmaktadır. Aşure birlikteliktir, beraberliktir. Bu memleket için taş üstüne taş koyan herkese teşekkür etmeliyiz" dedi. İl Başkanı Köse, İlçe Başkanı Ulutaş ve AK Parti Kaş Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ada birlikte vatandaşlara aşure dağıttı.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Aşure dağıtımından

===

Kaş'ta kopan kaya korkuttu

ANTALYA-Fethiye Karayolu'nun Kaş yakınlarındaki Gedife Tepesi'nden kopan kaya, Kaşlıları korkuttu. Yağışlarla birlikte yumuşayan zeminden kopan yaklaşık 2 ton ağırlığındaki kaya, Kaş-Antalya yollunun bir bölümünü çökertti. Yolun kıyısındaki yürüyüş yolunu ve duvarı yıkarak apartmanların arasına yuvarlanan kaya, Fahri Eriş'in evinin yakınında durdu. Dev kayanın evlerin üzerine düşmemesi, karayolunda o anda araç bulunmaması can ve mal kaybının önüne geçti.

Dev kayanın yanına düştüğü evin sahibi Fahri Eriş, sabah uyurken büyük bir gürültüyle uyandığını belirterek, " Deprem oluyor sandım. Dışarı çıkınca kayayı gördüm" dedi. Kayanın düştüğü yeri gezen bazı Kaşlılar, "Burası Öküzini diye adlandırılan bir bölge. Geçmişte burası heyelan bölgesiydi. Ancak rant uğruna iskana açıldı. Eğer bu kaya bir evin üstüne düşseydi can kaybı olması kaçınılmazdı. Burayı iskana açanlar, büyük bir vebal altında kalacaktı" diye konuştu. Belediye ekipleri, olay yerine gelerek taşın düştüğü ve koptuğu yerde inceleme yaptı.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Evin duvarının dibindeki kaya

===

Kazada bir kişi yaralandı

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza önceki gün öğleden sonra meydana geldi. 35 yaşındaki Hüseyin Karaduran'ın kullandığı plakasız motosiklet, Noel Baba Caddesi aniden şerit değiştirince, arkadan gelen ve başında kask bulunmayan 44 yaşındaki Mehmet Şahin'in kullandığı 07 Z 0550 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Mehmet Şahin'in kullandığı motosiklet, yol kenarındaki park halinde duran 07 D 3445 plakalı kamyona çarptı. Motosiklet sürücüsü Mehmet Şahin, başından yaralandı. Yaralı bir otomobille Demre Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Kaza yerinden

===

Öğrencilere meslek seçimi konferansı

DEMRE İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğrenciler için meslek seçimi konferansı düzenlendi. Beymelek Belediyesi Karabibik Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansı Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Bölümü'nden Araştırmacı Eyüp Yamacı verdi. İki bölüm halinde düzenlenen konferansı ortaokul 8. sınıf ve lise 9. sınıf öğrencileri, rehber öğretmenler ve müdürler ve müdür yardımcıları izledi.

Konferansta, ortaokul öğrencilerine meslek liseleri ve bölümleri tanıtıldı. Antalya bölgesindeki meslek liselerinin bölümleri, bu bölümleri bitirenlerin iş bulma konusundaki şansları anlatıldı. Doğru meslek seçebilmek için neler yapılması gerektiği anlatıldı. Slayt gösterisiyle gelecekte ülkemizde nasıl bir iş gücü gerektiği gösterildi. Bu iş gücü içinde iş bulabilmek için ne gibi çalışmalar yapılacağı, öğrencilerin neler yapması gerektiği şemalarla izletildi.

Konferansın ikinci bölümünde, Lise 9. sınıf öğrencilerine meslek yüksek okulları ve üniversitelerin bölümleri, bu bölümlerden mezun olacakların iş bulma şansları anlatıldı. Eyüp Yamacı öğrencilere, "Nereye gideceğinizi rüzgarın yönü değil, yelkeni nasıl kullanacağınız belirler. İleride hangi dallarda iş bulabileceğinizi mutlaka araştırın. Geleceğinizi tesadüflere bırakmayın" dedi. Konferansın ardından öğrencilere, TOBB tarafından hazırlanan Vizyon 2050 adlı film izletildi. Eyüp Yamacı öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Konferanstan

===

110 bin ton asfalt üretildi

ISPARTA Belediyesi tarafından kurulan ve çevre dostu olarak bilinen yeni asfalt plenti bu güne kadar yaklaşık 110 bin ton asfalt üretti. Tam otomatik sistem ve doğal gaz ile çalışan fabrika yaptığı üretimle kendisini bir yılda amorti etti. Mucur ve bitüm karışımını otomatik olarak ayarlayan asfalt plenti hem kaliteden ödün vermeden hem de fazla israf etmeden asfalt üretimine devam ediyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın fabrikadaki çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Hüseyin Altın'dan bilgi aldı.

Başkan Günaydın, fabrikadaki incelemesinin ardından yaptığı açıklamada, fabrikanın doğaya zarar vermemesi için doğalgaz sistemli olarak inşa edildiğini anımsatarak, "Fabrikayı 1 milyon 150 bin liraya mal etmiştik. Bugün bin 881 ton agrega, 4 bin 725 ton filler ve 4 bin 524 ton bitüm olmak üzere toplam 106 bin 130 ton asfalt üretimi gerçekleştirdik. Asfaltı şehrimizdeki caddelerimizde kullandık. Bu üretimi bayındırlık birim fiyatı ile hesaplamış olduğumuzda 40 milyon liralık iş yapmış oluyoruz. Ancak biz personel maliyetiyle birlikte 11 milyon liraya mal ettik" dedi.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)

Foto: Başkanın tesislerde fotosu

===

Yeşilova'da Atatürk Parkı genişletiliyor

BURDUR'un Yeşilova İlçesi Belediye Başkanı Nuri Özbek, vatandaşın yoğun isteği üzerine Yeşilova Meydanı'ndaki Atatürk Parkı'nı yeniden düzenleyerek genişletme çalışmalarını başlattı. Resmi bayram törenleri, festival ve eğlencelerde, yeterli alan olmadığı için trafiğin üç yoldan birden kesilmesi üzerine, parkın genişletilmesine karar verildi. Çalışmalardan önce, bölgedeki vatandaşlar ve esnaf bilgilendirilerek, parkın genişletilmesine olur verdiklerine ilişkin imzaları alındı.

Genişletme çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Özbek, parkın genişletilmesiyle 2 bin metrekarelik bir alan kazanıldığına işaret ederek, alanın, ağaçlandırılacağını ve ilçeye yakışır bir hale getirileceğini bildirdi. Özbek, çalışmaların, dışarıdan araç, malzeme ve işçe alınmadan, belediyenin kendi imkanlarıyla gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.

Yavuzkan AKDOĞAN/YEŞİLOVA, (DHA)

Foto: Belediye Başkanı çalışmaları incelerken

===

Başkan Keskin beraat etti

AFYONKARAHİSAR'ın İhsaniye İlçesi'ne bağlı Gazlıgöl Belediye Başkanı Selahattin Keskin, hakkında açılan 'Resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık' davasından beraat etti. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Gazlıgöl Belediye Başkanı Keskin ile Muhasebe Müdürü Süleyman Işık hakkında 'Resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık' iddiasıyla Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın son duruşmasında karar açıklandı. Başkan Keskin ve Muhasebe Müdürü Süleyman Işık'ın beraatlerine karar verildi.

Başkanı Selahattin Keskin ve Muhasebe Müdürü Süleyman Işık'ın 2011 yılında çıkarılan 6111 yasanın kamu kurumlarında çalışan norm kadro fazlası işçilerin diğer kamu kurumlarına kadrolu olarak atanmalarına imkan sağlamasının ardından, Belediye'nin Midas Termal Şirketi'nde çalışan işçiyi, norm kadro fazlası işçi olarak gösterdikleri ve İhsaniye İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Müdürlüklerine atanmalarını sağladıkları iddia edilmişti.

Bir vatandaşın şikayetiyle olayın ortaya çıkması üzerine şüpheliler Başkan Selahattin Keskin ve Süleyman Işık hakkında Afyonkarahisar Valiliği'nce yapılan incelemede işçilerin atamaların sonlandırıldığı, işçilerin hak etmeden aldıkları 18 bin 510 lira ile devleti zarara uğrattıkları iddia edilmişti. İddianamede, şüphelilerin birlikte hareket ederek, resmi belgede sahtecilik ve kamu dolandırıcılığı suçlarını işledikleri öne sürülerek, Başkan Keskin hakkında 5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istenmişti.

Belediye Başkanı Selahattin Keskin, "Bugüne kadar hakkımda olmadık iddialar ortaya attılar. Hepsinden alnımın akıyla çıktım. Bazı grupların son umudu bu dava idi. Ben her zaman yüce Türk adaletine güvendim, diğerlerinde olduğu gibi bu konuda da en ufak bir endişem yoktu. Bugüne kadar hiç konuşmadım. Her zaman yargının vereceği kararın açıklanmasını, davanın sonuçlanmasını bekledim. Doğru er ya da geç ortaya çıkıyor. Çünkü doğru bir tanedir, doğru birileri istiyor diye yanlış olmaz. Bizde yanlış yok" dedi.

Ömer MAZİ/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Belediye Başkanı Selahattin Keskin

===

Hayırsever işadamına teşekkür plaketi

ANTALYA Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, Kemer Devlet Hastanesi'ne periapikal röntgen cihazı bağışlayan hayırsever işadamı Bedri Yalçın'a teşekkür plaketi verdi. Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Yılmaz Çiftçi'nin makamında düzenlenen törene, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Adem Bilgin ve hayırsever işadamı Bedri Yalçın ile davetliler katıldı.

Erdoğan Taş, özel sektördeki teknik alt yapıyı kamu hastanelerine de kazandırmayı hedeflediklerini belirterek, kamu hastanelerinde yüzde 35 olan hasta memnuniyetinin yüzde 75'e çıktığını vurguladı. 'Özel sektör yapıyorsa, devlet olarak biz neden yapmıyoruz?' diye düşündüklerini anlatan Taş, teknik altyapıların hayırseverler tarafından karşılandığını söyledi.

Böyle bir olaya vesile olduğu için duyduğu memnuniyeti dile getiren Bedri Yalçın ise, "Yıllardır Kemer'de yaşıyoruz. Turizmde en önemli sektör sağlık sektörüdür. Tatile gelen yabancı turistler önce sağlık, sonra huzuru soruyor. Her zaman böyle işlerde hazır olacağım ve yapmam gerekeni yapacağım" dedi. İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin de, her şeyin devletten beklenmemesi gerektiğini vurgulayarak, hayırseverlerden destek beklediklerini kaydetti.

Tekirova'ya 112 Acil Servis İstasyonu açılacağını belirten Bilgin, hayırseverlerden ambulans bağışında bulunmalarını istedi. Konuşmaların ardından Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, işadamı Bedri Yalçın'a teşekkür plaketi verdi. Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Adem Bilgin ise hastanedeki başarılı çalışmalarından dolayı Dr. Özden Biber'e teşekkür plaketi takdim etti.

Saffet YENİGÜN/KEMER (DHA)

Foto: Plaket töreni ve cihaz fotosu

===

Salih Sel'in gözünden Japonya

AFYONKARAHİSAR İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Zafer Kalkınma Ajansı'nın organizasyonu ile 8 gün süren Japonya gezisini anlattı. Hakone Termallerinin bulunduğu yerleri gezdiklerini anlatan Salih Sel, Fuji Dağı ve Ashi Gölü'nü gördüklerini, Fuji Dağı'nın Japonlar için kutsal sayıldığını kaydetti. Termal tesislerin bu dağın yakınında olduğuna değinen Sel, "Burası aktif bir yanardağmış. Hakone'de su yok. Derinliği 100 metre ile 500 metre arasında değişen kuyular kazıyorlar ve buradan su değil buhar çıkıyor. Buraya bir tesis kurmuşlar ve buharla suyu birleştirerek termal suyu üretiyorlar. Gerçek termal suları yok, kendileri yapıyorlar. Bu suyu sadece termalde değil başka amaçlarla da kullanıyorlar" dedi.

Japonların termal suyunun içine koydukları yumurta 5-10 dakika sonra sudan siyah olarak aldıklarını ve 5 Euro'ya sattıklarına işaret eden Sel, "Hatta 'bu yumurtayı yiyenin ömrü 7 yıl uzar' diyerek de satışlarını artırıyorlar. Bir nevi şehir efsanesi" diye konuştu. Hakone'den inerken süt gibi bir şeyle karşılaştıklarını söyleyen Sel, bu durumun sudaki kimyasallardan kaynaklandığını öğrendiğini aktardı. Ashi Gölü'nü de gezdiklerini dile getiren Sel, "Gezimizde termal fabrikalarının başkanı da bize eşlik etti. Başkan, 80 yaşında olmasına rağmen çok sağlıklıydı ve bizimle birlikte bütün tepeleri dolaştı" diye konuştu.

BİZDE TANITIM EKSİKLİĞİ VAR

Japonya ve Afyon'u termal açısından değerlendiren Sel, Afyon'un termal otellerinin Japonya'daki otellerden çok daha iyi bir durumda olduğunu söyledi. Başkan Sel, şöyle konuştu: "Bizde tanıtım eksikliği var. Kanyonumuzun, Frig Vadimizin, termalimizin ve mermerimizin çok iyi tanıtılması lazım. Onlar yumurta kullanarak prim yapıyor. Buharı bile değerlendiriyor. Ama AFJET sayesinde termal suyunu değerlendirmede onlardan farkımız yok. Japonlar, 'Türkiye gelişti. Ekonomisi iyi bir yere geldi. Biz dostuz. Türkiye'ye karşı kötü bir düşüncemiz yok' diyorlar."

Ömer MAZİ/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Salih Sel'in objektifinden Japonya

=== - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Salih Sel Antalya Termal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title