Haberler

Ankara Büyükşehir'in Parklarına Bayramda Yoğun İlgi

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelindeki rekreasyon alanları, Ramazan Bayramı’nda da Başkentliler'in başlıca uğrak yeri oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelindeki rekreasyon alanları, Ramazan Bayramı'nda da Başkentliler'in başlıca uğrak yeri oldu.

7'den 70'e Başkentliler, Ramazan Bayramı'nda da Seğmenler Parkı'ndan Botanik Park'a, Dikmen Vadisi'nden Mogan Park'a, 30 Ağustos Zafer Parkı'ndan Gazi Park'a kadar ABB'ye ait tüm rekreasyon alanlarında eğlenme ve dinlenme fırsatı yakaladı.

Bisiklete binerek ya da yürüyüş yaparak temiz havanın tadını çıkaran vatandaşlar, basketbol ve plaj voleybolundan badminton ve tenis kortlarına, açık hava gösteriminden çocuk oyun gruplarına kadar pek çok aktiviteye katılarak ailece eğlenceli vakit geçirdi.

Başkent'te güvenli ve huzurlu bir ortam sunan rekreasyon alanlarında bayramda çocuk sesleri yankılanırken, yeşilin her tonunun hakim olduğu parklara gelen vatandaşlar, düşüncelerini şu sözlerle özetlediler:

-Kutay Kalyon: "Havanın güzel olmasını fırsat bilerek arkadaşlarımızla birlikte mangala geldik. Sınav öncesi stres atıyoruz."

-Zeynep Özbir: "Memleketimize dönmeden önce arkadaşlarımızla parklara geldik, güzel ve keyifli dakikalar geçiriyoruz."

-Gizem İlgar: "Hocamızla birlikte bisiklet dersi için Mogan Parkı'na geldik. Mansur Başkanımızı seviyoruz."

-Ahmet Dursun: "3 yıldır Ankara'da yaşıyorum Mansur Başkanımız Ankara'yı muhteşem hale getirdi. İnsanlar parklarda nefes alabiliyor, eğlenceli vakitler geçiriyor."

-Tarık Öztürk: "Ramazan Bayramı'nın birinci gününde ailemizle beraber parklara geldik, güzel vakit geçiriyoruz."

-Aleyna Nil Dönmeci: "Kastamonu'ndan bayram ziyareti için Ankara'ya geldim ve ailemle birlikte parkta güzel vakit geçiriyoruz."

-Hacı Yavlar: "Parklar çok güzel olmuş, çok beğendim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Kaynak: ANKA / Yerel

Ramazan Bayramı Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title