Haberler

Alaçam'da "Sigarayı Bırak, Hayatına Renk Kat" Yürüyüşü

Samsun’un Alaçam ilçesinde öğrenciler "Sigarayı bırakma Günü" dolayısıyla bir yürüyüş düzenledi.

Samsun'un Alaçam ilçesinde öğrenciler "Sigarayı bırakma Günü" dolayısıyla bir yürüyüş düzenledi.

Alaçam Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu "Sigarayı Bırakma Günü" kapsamında yürüyüş düzenleyerek Alaçam'da bir ilke imza attı. "Sigarayı Bırak, Hayatına Renk Kat" sloganıyla yapılan etkinlik, Alaçam halkı tarafından da büyük takdirle karşılandı. Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu önünden başlayan yürüyüş Bafra Caddesi üzerinden devam edip Cumhuriyet İlkokulu önünden geçilerek Lise Caddesi üzerinden İman Hatip Lisesi önünde son buldu.

Yürüyüşte öğrenciler ellerinde "Sigarayı Bırak, Eşine Gül, Çocuğuna Her Gün Bir Oyuncak Al", "Çok Geç Olmadan Son Verelim", "Sigarayı Bırakın, Çocuklarınıza İyi Örnek Olun", "Bir Sigara da Sen Bıraktır", "Çok Geç Olmadan Son Verelim", "Sigara İnsan Ömründen 16 Yıl Çalıyor" yazılı pankartlar taşıdılar.

Yürüyüşe Okul Müdürü Muhammet Çelik, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Muhammet Çelik yaptığı açıklamada, "Zararlı alışkanlıklar konusunda toplumu bilinçlendirmek, sigara kullanan vatandaşlarımızın sigarayı bırakmalarına vesile olmak ve genç nesillere, çocuklarımıza iyi örnekler sunarak onları sigaranın zararları konusunda daha bilinçli olmalarını sağlamak ve toplumla eğitimi barıştırmak amacıyla bu etkinliği tertip ettik" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karşıyaka Samsun Alaçam Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title