Haberler

Aksaray'da 2016 Yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Aksaray’da 2016 yılının 4. Dönem Değerlendirme İl Koordinasyon Kurulu Vali Aykut Pekmez Başkanlığında Halk Sağlığı Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Aksaray'da 2016 yılının 4. Dönem Değerlendirme İl Koordinasyon Kurulu Vali Aykut Pekmez Başkanlığında Halk Sağlığı Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Vali Aykut Pekmez yaptığı açıklamada, 2016 yılı yatırım programında proje bedelleri toplamı 1 Milyar 725 milyon 439 bin 769TL olan 427 projenin yer aldığını söyledi.

Projelerin önceki yıllar harcamaları toplamının 813 milyon 726 bin 913 TL ve 2016 yılı ödeneklerinin ise 381 milyon 591 bin 137 TL olarak hesaplandığını belirten Vali Pekmez, "4. Dönem sonu itibariyle bu projelere 234 milyon 353 bin 570 TL harcanarak ödenekleri toplamına yüzde 61 nakdi ve kümülatif olarak ortalama yüzde 81'de fiziki gerçekleşme sağlanmıştır. Toplam 427 projeden 266'sı tamamlanırken 24'üne henüz başlanmamış 137'si ise devam edilen projelerdir" dedi.

Toplantı daha sonra yatırımcı kamu kurumlarının bölge ve il müdürleri tarafından Aksaray'da devam eden yatırımlarla ilgili bilgi vermeleri, sorun ve ihtiyaçlarla ilgili konuların görüşülmesi ile devam etti. Toplantıya katılan ilçe ve belde belediye başkanları ilçe ve beldelerindeki yatırımlar ve eksikliklerle ilgili koordinasyon kurulunu bilgilendirerek yapılması gerekenlerle ilgili taleplerini ilettiler. 2016 yılının 4. döneminin değerlendirildiği koordinasyon toplantısına Vali Yardımcıları Kubilay Ant, Haluk Sezen, Belediye Başkan Vekili Mustafa Karahancı, İlçe Kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, ilçe ve belde belediye başkanları ile yatırımcı kamu kurumlarının bölge ve il müdürleri katıldı. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aksaray Yerel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title