Haberler

AK Parti Suluova ve Gümüşhacıköy İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

AK Parti Suluova İlçe Teşkilatında yapılan bayramlaşmaya eski AK Parti Amasya Milletvekili Akif Gülle, katıldı.

AK Parti Suluova İlçe Teşkilatında yapılan bayramlaşmaya eski AK Parti Amasya Milletvekili Akif Gülle, katıldı.

Gülle, teşkilat binasında yapılan programda tüm partililerin ve halkın bayramını kutladı.

Kurban Bayramı'nın önemine işaret eden Gülle, "Kurban keserek Allah'ın emrini yerine getiriyor ve çoğu zaman farkında olmadığımız fakir insanlarımıza ulaşma imkanımız oluyor. Onları bularak kurbanımızı onlarla paylaşıyoruz ve yardımlaşıyoruz. Bu vesileyle o insanlarımızla aramızda güçlü bir bağ oluşuyor. Bayramlardan sonra da bu insanlarımızla bağlarımızı devam ettiriyoruz. İşte bu kurban bize bunları öğretti. Bu bize yüce dinimizin vermiş olduğu bir bereket ve fazilettir. Allah'a binlerce hamd olsun ki Müslüman'ız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 73'lük oy oranıyla Suluova ilçesinin Amasya genelindeki oy rekorunu kırdığını belirten AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek ise yaptığı konuşmasında, 2015 genel seçimlerinde Amasya olarak en az 2 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, tüm partililerin ve halkın bayramlarını tebrik etti.

AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanlığında da bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşmaya Gülle ile AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek,  İlçe Başkanı Teyfik Çakıcı, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Gülle, bayramların kaynaşma ve kucaklaşmanın yaşandığı günler olduğunu belirterek, "Bu vesile ile tüm partililerin ve ilçe halkının Kurban Bayramını tebrik ediyor ve onları kucaklıyorum" dedi. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Akif Gülle Ak Parti Suluova Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title